IndlæserVent venligst…
Indlæser
59 , 00 kr.
73 , 75 kr.
KonteXt+ 3a, Elevbog/Web

KonteXt+ 3a, Elevbog/Web

Denne bog er en engangsbog til matematikundervisning i første halvår af 3. klasse. Elevbogen er skrevet ud fra forenklede Fælles Mål og tænkt ind i en læringsmålstyret undervisning.

Det tilhørende website understøtter bogen med film, GeoGebra-filer, Excelfiler og applets. Med bogen følger også adgang til det kreative digitale læringsværktøj FotoMat, hvor eleverne ved hjælp af fotos producerer deres egne matematikopgaver, som kan deles og løses af klassekammeraterne.

Tilgang
KonteXt+ i indskolingen har et skærpet fokus på, at eleverne kommer i dybden med de faglige begreber. Det sker gennem en mangfoldighed af aktiviteter og spil, et omhyggeligt udvalg af opgaver og øvelser og øgede evalueringsmuligheder af elevpræstationer.

Eleverne føres gennem samtale, førstehåndserfaringer i værkstedsforløb ind i matematikkens verden. Som en forberedelse til 4. klasse er der tilført ekstra sider i bogen (bogen er på 72 sider plus 8 sider), hvor eleverne øver sig i at læse opgaver og svare uden for bogen fx i et kladdehæfte.

Indhold
Det faglige indhold er opdelt i 4 faglige emner:

  • Tal og måling
  • Rumlige figurer
  • Regn med tallene
  • Figurer, måling og net.

Har du bog, har du web!
KonteXt + er omfattet af konceptet Har du bog, har du web! Det betyder, at der ved køb af et klassesæt af Elevbog/Web eller en Lærervejledning/Web følger adgang til webressourcerne på www.kontextplus.dk. Webressourcerne følger med bogen. Med andre ord – Har du bog, har du web!

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723514394
2. oplag 13. sep. 2016
80 sider
Niveau: 3. klasse Fag: Matematik 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Susanne Schulian
73 , 75 kr.
59 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms