IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
93 , 00 kr.
116 , 25 kr.
Koldt blod 26, En morders dagbog

Koldt blod 26, En morders dagbog

I bog 26 får Tobias og Simones skole besøg af den populærer børnebogsforfatter Jens Jørgensen, der skriver spændende krimier. Han fortæller om sin bog En morders dagbog. Tobias er nysgerrig efter at høre, hvor han får sine ideer fra og bliver inviteret ud til hans hus. Det bliver et skræmmende besøg. For hvad er fantasi og hvad er virkelighed?

Lix 16

Læs mere >

< Læs mindre

  Oplagt anskaffelse som de øvrige bind i serienDe der elsker at læse serier, og tilmed få et lille gys, har her muligheden som fritidslån eller læsetræning fra 9-11 år. Serien formidler sig selv med titlen Koldt blod. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723509789
  1. oplag
  72 sider
  Niveau: 4. klasse-6. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  116 , 25 kr.
  93 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Oplagt anskaffelse som de øvrige bind i serienDe der elsker at læse serier, og tilmed få et lille gys, har her muligheden som fritidslån eller læsetræning fra 9-11 år. Serien formidler sig selv med titlen Koldt blod. Beskrivelse Nr. 26 i serien er kommet. Tobias' og Olivers lærer har arrangeret forfatterbesøg på skolen af Jens Jørgensen! Også Simones klasse er med. Der stilles flere skarpe spørgsmål til bogen "En morders dagbog", hvor morderen ikke bliver afsløret. Tobias inviteres hen til forfatteren og er tæt på at blive offer for den perfekte forbrydelse, idet Jens Jørgensen har til hensigt at slå Tobias ihjel. Det forpurrer Simone og Oliver. Et godt plot og et godt sprog (lix 16) giver en god historie. Sammenligning Denne titel ligger på linje med de øvrige i serien og er et godt bud på et gys i række af gyserromaner som fx Svingens Manden med de seks fingre (14/29). Samlet konklusion Et godt gys for mellemtrinnet (9-11 år) til læsetræning og/eller fritidslæsning. Oplagt anskaffelse som de øvrige bind i serien.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe