IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
208 , 00 kr.
260 , 00 kr.
Kanon i folkeskolen, Dansk 1.-3.kl. Bog 2

Kanon i folkeskolen, Dansk 1.-3.kl. Bog 2

Kanon i folkeskolen, Dansk 1.-3. kl. Bog 2 er en flergangsbog til danskundervisningen i indskolingen.

De to bind til 1.-3. klasse er klar til brug i undervisningen. Tekstudvalget er tilrettelagt i forløb efter tema, motiv, genre eller forfatterskab. Dermed læses tekster af klassiske kanonforfattere sammen med nyere tekster. Bøgerne kan fungere som introduktion til litteraturlæsning af ældre tekster suppleret med rim, remser, sanglege og øvelse i oplæsning. Tilsammen rummer bøgerne forfatterne og genrerne fra ministeriets kanonliste.

Bogen indeholder:

  • Lærervejledningen har indledninger til elevbøgernes afsnit, introduktioner til teksterne og forfatterne, digterbiografier og opgaveforslag til samtlige tekster og til en række billeder. Bagest findes kopiark med tekster til læseteater mv. Elevmaterialet er udarbejdet af Dorthe Eriksen, Jørgen Kurth, Ester Larsen og Leif Olsen.
  • Gennemillustreret med klassisk dansk kunst og samtidige illustrationer samt nye tegninger og fotos, som inddrages i opgaverne og kan bruges til arbejdet med forforståelse.

Bog 2 rummer digte, også rim og remser, fabler, eventyr, uddrag af prosatekster, korte afsluttede fortællinger og billedbøger.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723036841
1. oplag 03. sep. 2010
216 sider
Niveau: Indskoling-4. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2010 Forlag: Alinea Redaktør: Claus Sylvest
260 , 00 kr.
208 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms