IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
184 , 00 kr.
230 , 00 kr.
Kaliber 7, Elevbog/Web

Kaliber 7, Elevbog/Web

Denne bog er en flergangsbog til danskundervisningen i 7. klasse med tilhørende webressourcer.

I denne bog til 7. klasse skal eleverne arbejde med ungdomskulturarv, argumentationsteknik, jobansøgning, selvportræt, troværdighed på nettet, multimodal og kildekritisk analyse, billedkomposition, digitale fortællinger, boganmeldelser og meget mere.

Bogen er første udgivelse i dansksystemet Kaliber, som er målrettet udskolingen, og hvor eleverne skal arbejde med det 21. århundredes kompetencer i en danskfaglig kontekst. Udgangspunktet er en scenariebaseret undervisning, hvor eleverne skal leve sig ind i en række virkelighedsnære problemstillinger, diskutere med hinanden og lytte til andres synspunkter.

Materialet til 7. klasse består af en elevbog, et website og en lærervejledning.

Har du bog, har du web!
Systemet er omfattet af Har du bog, har du web!. Det betyder, at du ved køb af et klassesæt får tilhørende webressourcer på kaliber.alinea.dk med. Her får I adgang til blandt andet arbejdsark, billeder, film, lyd, Skoletube-værktøjer og korte instruksionsvideoer.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723513786
1. oplag 10. jul. 2016
232 sider
Niveau: 7. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Helle Svane Boutrup
230 , 00 kr.
184 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms