Kom til gratis ordblindeevent om skriveundervisning

Vil du vide mere om den nyeste forskning inden for skriveudvikling fra en førende ekspert på området?
 
Og vil du have konkrete redskaber til at skabe en meningsfuld skriveundervisning for ordblinde og elever i skriftsproglige vanskeligheder?

​I årets ordblindeuge sætter vi spot på skriveundervisningen, og du er inviteret til et lækkert event i København den 3. oktober kl. 15:00 – 17:30.  

Læs mere >

< Læs mindre

Eksperter, workshops og lækker goodiebag 

På eventet Kærlighed ved første skriv får du: ​ 

Spændende oplæg ved professor Jeppe Bundsgaard, forsker bag projektet ATEL. Et projekt,  hvor man har udviklet en model til bestemmelse af udviklingsniveauer i børns tidlige skrivning. 
 
Oplæg og workshops med Rebekka Bærnholdt og Maria Ulrik Pedersen – forfatterne bag SKRIV – der guider dig i at tilrettelægge en en skriveundervisning, hvor eleverne oplever sig selv som kompetente skrivere. 

Erfaringsudveksling med de andre deltagere.  

Lækker goodiebag!  

.. Og en hyggelig eftermiddag i selskab med kollegaer :)

Der er 100 pladser til eventet og de uddeles efter først til mølle-princippet. ​

Meld mig til nu!

Læs mere >

< Læs mindre

ARTIKEL

Eleverne skal skrive, fordi de har noget på hjerte

Eleverne finder motivation, når de skriver meningsfulde tekster. Det er udgangspunktet for de to forfattere bag det nye læremiddel SKRIV – Få styr på dine tekster. Et læremiddel, der er udviklet til at give alle elever mod på at skrive. Men især elever med skrivevanskeligheder.    

Læs artiklen her
FÅ STYR PÅ DINE TEKSTER

SKRIV

Er et læremiddel, som hjælper ordblinde elever og elever i skriftsproglige vanskeligheder i deres skrivearbejde med bl.a. struktur, stilladsering og nedbrydning af kompleksitet. Serien består af tre elevhæfter, en lærervejledning og et omfattende website, skriv.alinea.dk, hvor der findes bl.a. digitale elevopgaver, lydfiler, oversigter over teksttyper og introfilm, som understøtter det arbejde, der foregår i bogen.

Læs mere her