IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
198 , 00 kr.
247 , 50 kr.
Jagten - Psykose, Sort Læseklub

Jagten - Psykose, Sort Læseklub

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet og i udskolingen. Psykose er femte bog i serien Jagten.

Jagten- Psykose er en alvorlig, vigtig og medrivende serie om livet, når det er svært. Men det er også en varm og vedkommende fortælling om venskaber, forelskelse og det at starte forfra.

Psykose er femte bog i serien og kan læses uafhængigt af de andre.
Serien er skrevet af den velrenommerede og prisbelønnede børne- og ungdomsbogsforfatter Anne-Marie Donslund, der igen leverer et drama på et tårnhøjt niveau, hvor unge virkelig må føle sig forstået og hørt.

Sort Læseklub
Jagten henvender sig til trænede læsere i udskolingen og udkommer i serien Sort Læseklub, som er læsepædagogisk bearbejdede bøger til unge.

Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på læseklub.alinea.dk. Ud over frilæsning, egner bogen sig godt til litteraturarbejde i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.
Se

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723542236
1. oplag 29. jun. 2019
192 sider
Niveau: 3. klasse-6. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2019 Forlag: Alinea Redaktør: Andreas Munk Scheller
247 , 50 kr.
198 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms