IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
iStavning

iStavning

3.-9. klasse | Digitalt læremiddel

Fængende univers med morfemmagikere, nutidsninjaer og tegntacklere!

iStavning er stavematerialet, som dine elever vil elske. Her får du alt, hvad du skal bruge til at give dine elever succes med stavning, tegnsætning og grammatik: et flot og motiverende univers med spilelementer, der gør det sjovt at lære at stave, og træning på elevens eget faglige niveau, så alle oplever at udvikle sig og få succes.

iStavning er målrettet elever i 3.-9. klasse og dækker den del af viden- og færdighedsmålene, der handler om sproglig viden, grammatik, stavning og tegnsætning. iStavning er udviklet af de erfarne forfattere til bl.a. stavematerialet Stavevejen, Marianne og Mogens Brandt Jensen.

Læs mere >

< Læs mindre

Træn og lær med iStavning

iStavning indeholder både en læringsdel og en træningsdel. Læringsdelen indeholder målrettede forløb, hvor eleven arbejder med regler og strategier, de kan bruge i deres daglige skrivning. Eleven får øjeblikkelig feedback og belønnes med stjerner og badges, som fx ”Ordsmed” og ”Bøjningsbaronesse”.

Det faglige stof introduceres i små og let tilgængelige videoer, som eleverne kan gense, når de har brug for det. I træningsdelen træner eleverne det område, de har arbejdet med i læringsdelen.

Læs mere >

< Læs mindre

Eleverne staver blandt andet med udgangspunkt i ordenes byggeklodser, morfemer, og vil opleve at selv lange og indviklede ord bliver lettere at skrive. I alt er der mere end 20.000 unikke opgaver i iStavning, så eleverne vil opleve stor variation i træningen.

Et overskueligt dashboard giver dig overblik over både klassens og den enkelte elevs niveau og udvikling, så du har et godt udgangspunkt for at planlægge dit videre arbejde med eleverne.

Læs mere >

< Læs mindre

Ikon - Anmeldelser

”Moderne stavetræning”

Anmeldelse af Sofia Esmann Busch
”Materialet giver læreren et fremragende overblik over elevernes niveau i stavning og gør arbejdet med at forberede dem til afgangsprøven meget lettere.”

Logo - Folkeskolen.dk

Læs mere >

< Læs mindre

Få adgang til iStavning

Prøveabonnement
Gratis i 30 dage

Tegn et prøveabonnement og få gratis adgang tiliStavning 3.-6. klasse i 30 dage.

Prøveabonnement
Gratis i 30 dage

Tegn et prøveabonnement og få gratis adgang til iStavning 7.-9. klasse i 30 dage.

Køb adgang
til iStavning 3.-6. klasse

Køb adgang til modulet iStavning 3.-6. klasse.

Pris pr. år pr. klasse
600 , 00 kr.
750 , 00 kr.
Vælg startdato:
F.eks. 08/22/2019

Prisen er pr. år pr. klasse på 3.-6. klassetrin. Der skal betales for samtlige 3.-6. klasser. Læg det samlede antal klasser i kurven.

Køb adgang
til iStavning 7.-9. klasse

Køb adgang til modulet iStavning 7.-9. klasse.

Pris pr. år pr. klasse
600 , 00 kr.
750 , 00 kr.
Vælg startdato:
F.eks. 08/22/2019

Prisen er pr. år pr. klasse på 7.-9. klassetrin. Der skal betales for samtlige 7.-9. klasser. Læg det samlede antal klasser i kurven.

Se en kort intro til iStavning