IndlæserVent venligst…
Indlæser
Invitation til gruppeinterview - Matematrix mellemtrin

Bruger du Matematrix på 4.-6. klassetrin?
Og har du til lyst til at hjælpe os med at gøre Matematrix endnu bedre?

Hos Alinea ønsker vi løbende at forbedre og udvikle vores læremidler i samarbejde med brugerne. Vi søger derfor matematiklærere, der bruger Matematrix på mellemtrinnet, og som har lyst til at hjælpe os i arbejdet med at videreudvikle systemet.

Hvad indebærer det?
Vi inviterer ind til et tre-timers arrangement her på forlaget i København, hvor vi byder på forfriskninger og gennemfører et gruppeinterview med andre brugere af Matematrix. Gruppeinterviewene vil blive afholdt tirsdag d. 3. oktober og torsdag den 5. oktober fra kl. 16-19.

Du vil inden arrangementet få tilsendt et eksemplar af Matematrix, hvori du er velkommen til at nedskrive dine noter i. Som tak for din hjælp får du en boggave. Du kan vælge en bog fra Alinea, Akademisk forlag eller Lindhardt og Ringhof.

Skriv til os
Hvis du ønsker at hjælpe os i arbejdet med at videreudvikle Matematrix, så skriv til mig på anne.sofie.bergmann@alinea.dk. Beskriv gerne i hvor mange år du har været lærer, og i hvor mange år du har brugt Matematrix i din undervisning. Skriv også hvilken skole, du underviser på og hvilken dag du ønsker at deltage.

Deadline for tilbagemelding er fredag d. 22 september 2017.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Venlig hilsen
Anne Sofie Bergmann
Market researcher

Læs mere >

< Læs mindre