IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Innovative elever. Undervisning i FIRE faser

Innovative elever. Undervisning i FIRE faser

Innovation kan være med til at gøre eleverne både fagligt dygtige og dannede, så de kan være med til at skabe et godt liv og en bedre verden for dem selv og andre – sammen med andre. Børn og unge kan også ændre verden! Denne bog giver lærere ideer til, hvordan eleverne opbygger innovativ kompetence, så de tør handle på gode ideer og muligheder. Den kan anvendes både til projektarbejde, emneuger og arbejde i fagene. Bogen giver indsigt i FIRE-modellen, som foreslår en læreproces i fire faser: Forstå, ideudvikle, realisere og evaluere.

Første del af bogen beskriver grundlaget for den didaktiske models fire faser. Anden del giver konkrete forslag til øvelser, der fremmer entreprenørskab og innovative kompetencer hos eleverne.

Til bogen hører en række kopiark til brug i undervisningen. De kan downloades i PDF-format i fanen "Downloads" herunder.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788750043577
6. oplag 15. mar. 2020
192 sider
Niveau: Voksenhenvendt Fag: Innovation 1. udg. 2016 Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
299 , 00 kr.
239 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms