IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
185 , 00 kr.
231 , 25 kr.
Ind i geografien, temabog, Landskaber i Danmark

Ind i geografien, temabog, Landskaber i Danmark

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i geografi i udskolingen.

Bogen præsenterer ti forskellige landskabstyper i Danmark. Hver type er beskrevet gennem tekst, fotos og tegninger samt udsnit af landskabskort og topografisk kort.

Til hver landskabstype er udarbejdet opgaver med kortlæsning. Sidst i bogen findes ordforklaringer, stikord og opgaver med forslag til videre arbejde med temaet.

Landskaberne er:

 • Hævet havbund
 • Hedeslette og bakkeø
 • Smeltevandsdal
 • Tunneldal
 • Marsk
 • Dødislandskab
 • Randmoræne, hedeslette og inderlavning
 • Ås
 • Moræneflade og klint
 • Grundfjeld.

Sidst i bogen findes ordforklaringer og stikord.

Læs mere >

< Læs mindre

  Alt i alt et solidt stykke faglitteratur til overbygningen "Nogle gange glemmer man, hvor varieret vores land faktisk er - rent geografisk. "Landskaber i Danmark" præsenterer ti vidt forskellige slags landskaber i vort lille kongerige.
  På lager
  ISBN:
  9788723024480
  1. oplag 03. jun. 2008 Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Geografi 1. udg. 2008 Forlag: Alinea Redaktør: Søren Brandt
  231 , 25 kr.
  185 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Alt i alt et solidt stykke faglitteratur til overbygningen "Nogle gange glemmer man, hvor varieret vores land faktisk er - rent geografisk. "Landskaber i Danmark" præsenterer ti vidt forskellige slags landskaber i vort lille kongerige. Alle landskaberne bliver grundigt og godt fremstillet. Det hele foregår i et sprog, der er passende til målgruppen i folkeskolen. Og bogen eksemplificerer på superb måde, hvor i landet man finder de udvalgte landskaber. Efter hvert kapitel er der tilhørende opgaver, som alle kan besvares ud fra den læste tekst. Opgavernes sværhedsgrad varierer, og eleverne har mulighed for efterfølgende at fordybe sig yderligere i de medfølgende kort, som er superflotte og meget detaljerede. Og så skal det nævnes, at billederne næsten er som postkort sine steder. Sidst, men ikke mindst, skal ordforklaringen bag i bogen fremhæves. Det er tit, at man mangler en sådan i hverdagen. For en 7.-9.-klasse-elev er den simpelthen guld værd i sparet tid. Den er desuden let forståelig og letlæselig. Et herligt værktøj. Alt i alt et solidt stykke faglitteratur til overbygningen. Pædagogisk helt i top."
   Feltgruppe