IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
220 , 00 kr.
275 , 00 kr.
Ind i biologien 4.-6. kl. Systematik, Hvirvelløse dyr

Ind i biologien 4.-6. kl. Systematik, Hvirvelløse dyr

Hvad er et bløddyr, og hvad er et leddyr? Hvilken gruppe dyr hører regnormen til? Hvad er det, der er fælles for alle insekter? Er en edderkop et insekt?

Bogen omtaler rækkerne pighuder, polypdyr, ledorme, bløddyr og leddyr. Den fortæller hvilke kendetegn, der er fælles for dyrene i hver række. I hver række er der udvalgt en række klasser, som igen er belyst ved klassens fællestræk og eksemplificeret gennem udvalgte arter.

Hvad kan du bruge bogen til?
De fleste elever vil på forhånd kende mange af de udvalgte arter, men får nu sat dem i system og lært nogle centrale begreber. Systemet er forenklet, så det er overskueligt for elever fra 4. klasse.

Ud over at lære at sortere dyr efter visse kriterier vil eleverne få lettere ved at bruge opslagsbøger eller gå på nettet for at finde oplysninger om en bestemt art. Desuden vil eleverne have lettere ved at forstå udviklingstræet og dermed evolutionen, når de kender til systematikken i dyreriget.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723043856
1. oplag 02. mar. 2013
64 sider
Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Natur/teknik, Biologi 1. udg. 2013 Forlag: Alinea Redaktør: Inger Ugilt
275 , 00 kr.
220 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms