IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
iLitt Udskoling

iLitt Udskoling

7.-10. klasse

iLitt kan kun købes som en del af Danskportalen Udskoling
iLitt er skræddersyede og gennemarbejdede forløb til litteratur- og mediedelen af danskfaget. Med iLitt får du undervisningsforløb med fokus på digital og dialogisk litteraturundervisning, der understøttes af klare mål for eleverne, evaluérbare forløb og interaktive opgavebesvarelser.

iLitt er tilskudsberettiget
Læs mere om tilskudsreglerne >

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge iLitt.dk til udskolingen?

  • Et stort bibliotek med al tekst, lyd, billeder, fagbokse, ordforklaringer, interaktive assistenter og udførlige forløbsvejledninger hjælper både dig og dine elever.
  • iLitt giver dig en række forslag til supplerende læsning, fordybelsesområder og prøvetekster til FSA. På den måde er du opdateret med relevant stof. 
  • Hvert undervisningsforløb er opbygget således, at du kan bruge det hele eller udvælge enkelte dele.

Læs mere >

< Læs mindre

  • Eleverne løser opgaverne direkte i sitet.
  • Som lærer kan du læse elevernes besvarelser, kommentere og sende beskeder direkte og har derfor mulighed for at følge dine elevers faglige progression.

Læs mere >

< Læs mindre

Mere om iLitt.dk

iLitt består af et stort udvalg af litteratur- og medieundervisningsforløb. Dialogen i klassen understøttes af de mange fortolkningshorisonter som de åbne spørgsmål bringer i spil. Der er fokus på elevernes evne til at samarbejde og til at operere med klare og evaluérbare mål. Med iLitt får læreren og eleverne blandt meget andet adgang til 265 litterære tekster og 43 interaktive assistenter. 

Som lærer får du
Med iLitt får du som lærer adgang til forløbsvejledninger, der detaljeret og klart beskriver undervisningen og gør det nemt at begynde på et nyt undervisningsforløb. Forløbsvejledningerne er med til at give dig baggrundsviden og et hurtigt overblik over det valgte emne. Eleverne løser opgaver online, og som lærer kan du tilgå og kommentere deres besvarelser. På den måde kan du holde øje med dine elevers faglige udvikling og sende dem beskeder og spørgsmål.

Giv dine elever nye undervisningsmuligheder
Med iLitt får eleverne et digitalt læremiddel, der træner både deres litterære læsning og skrivning. Eleverne løser opgaver direkte på iLitt og kan tage noter online, som de kan dele med hinanden. Eleverne kan tilgå deres noter og markeringer i de litterære tekster både hjemme og i klasselokalet. Opgaver kan besvares på flere måder, og der lægges op til dialogisk undervisning.

Se mere påiLitt.dk

Læs mere >

< Læs mindre

Se præsentation af iLitt.dk

iLitt.dk er skræddersyede og gennemarbejdede forløb – udviklet til pc, Mac og tablets.

Forløbsbilleder fra iLitt Udskoling

Få adgang til iLitt Udskoling

Prøveabonnement
Gratis i 30 dage

Tegn et prøveabonnement og få adgang til Danskportalen Udskoling.

Køb som del af portalen

Køb iLitt udskoling som del af Danskportalen Udskoling og få adgang til flere digitale læremidler.

Pris pr. år pr. klasse
1.450 , 00 kr.
1.812 , 50 kr.
Vælg startdato:
F.eks. 12/17/2017

Prisen er pr. år pr. klasse på 7.-10. klassetrin. Der skal betales for samtlige 7.-10. klasser. Læg det samlede antal klasser i kurven.

Giver samlet adgang til: