IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
73 , 00 kr.
91 , 25 kr.
Hvorfor kan Hermann ikke lide maden?

Hvorfor kan Hermann ikke lide maden?

af Mette Honoré & illustreret af Thomas Balle

Dette er en flergangsbog, som henvender sig til pædagogisk personale i daginstitutioner.

Tilgang
Bøgerne om Hermann handler om små og store hverdagsoplevelser, som børn i 3-4-års alderen kan glæde sig over og relatere til. Samtidig træner børnene deres kendskab til grundlæggende følelser og sociale kompetencer. Gennem bøgerne lærer børnene at blive fortrolige med menneskets seks basale følelser: glæde, vrede, overraskelse, at være ked af det, bange og følelsen af afsky.

Som inspiration til pædagogen er der oplæg til dukkespil med hånddukkerne fra De første trin samt spørgsmål og idéer til samtale med børnene bagest i bogen.

Hånddukkerne Hund og Snegl kan købes enkeltvis.

Indhold
Hermann skræller gulerødder til aftensmaden. Han ved ikke, hvad de skal have. Ved bordet kan han dufte maden. Den lugter sært. Hvor er gulerødderne? I gryden er der kun lange trevler i kødsovsen, og så er der ris! Hermann rynker på næsen. Han kan ikke lide maden, men han skal smage. Maden smager virkelig ikke godt. Det kan Hermann lugte.

Download

Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776076023
1. oplag 04. feb. 2011
20 sider
Niveau: 0. klasse Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2011 Forlag: Akademisk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
91 , 25 kr.
73 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms