IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
73 , 00 kr.
91 , 25 kr.
Hvorfor bliver Hermann ked af det?

Hvorfor bliver Hermann ked af det?

af Mette Honoré & illustreret af Thomas Balle

Dette er en flergangsbog, som henvender sig til pædagogisk personale i daginstitutioner.

Tilgang
Bøgerne om Hermann handler om små og store hverdagsoplevelser, som børn i 3-4-års alderen kan glæde sig over og relatere til. Samtidig træner børnene deres kendskab til grundlæggende følelser og sociale kompetencer. Gennem bøgerne lærer børnene at blive fortrolige med menneskets seks basale følelser: glæde, vrede, overraskelse, at være ked af det, bange og følelsen af afsky.

Som inspiration til pædagogen er der oplæg til dukkespil med hånddukkerne fra De første trin samt spørgsmål og idéer til samtale med børnene bagest i bogen.

Hånddukkerne Hund og Snegl kan købes enkeltvis.

Indhold
Hermann kører på sit seje løbehjul. Han har cykelhjelm på, så han ligner en rigtig professionel. Det er første gang, han skal køre ude på fortovet. Det er lidt svært, men han bliver hurtigt god til det. Pludselig svinger han ind i en parkeret bil. Hermann græder, fordi det gør ondt i hånden. De må hellere tage på skadestuen.

Downloads
Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776076030
1. oplag 04. feb. 2011
20 sider
Niveau: 0. klasse Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2011 Forlag: Akademisk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
91 , 25 kr.
73 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms