IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
73 , 00 kr.
91 , 25 kr.
Hvorfor bliver Hermann bange?

Hvorfor bliver Hermann bange?

af Mette Honoré & illustreret af Thomas Balle

Dette er en flergangsbog, som henvender sig til pædagogisk personale i daginstitutioner.

Tilgang
Bøgerne om Hermann handler om små og store hverdagsoplevelser, som børn i 3-4-års alderen kan glæde sig over og relatere til. Samtidig træner børnene deres kendskab til grundlæggende følelser og sociale kompetencer. Gennem bøgerne lærer børnene at blive fortrolige med menneskets seks basale følelser: glæde, vrede, overraskelse, at være ked af det, bange og følelsen af afsky.

Som inspiration til pædagogen er der oplæg til dukkespil med hånddukkerne fra De første trin samt spørgsmål og idéer til samtale med børnene bagest i bogen.

Hånddukkerne Hund og Snegl kan købes enkeltvis.

Indhold
Mor har læst en godnathistorie om riddere, drager og trolde. Hermann ligger i mørket og tænker på historien. Pludselig er der noget, som bevæger sig, og der er en stor skygge på væggen. Bare det ikke er trolden fra historien. Hermann bliver bange. Han kalder på mor og gemmer sig under dynen.

Download
Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776075866
1. oplag 04. feb. 2011
20 sider
Niveau: 0. klasse Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2011 Forlag: Akademisk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
91 , 25 kr.
73 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms