IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
159 , 00 kr.
198 , 75 kr.
Hvem vinder? Isbjørn mod Hvalros

Hvem vinder? Isbjørn mod Hvalros

En sulten isbjørn og en to tons tung hvalros tørner sammen. Det bliver en kamp på liv og død. Hvem tror du vinder? Isbjørn mod hvalros af Lars-Henrik Olsen er første bog i serien Hvem vinder?

Hvem vinder? Isbjørn mod hvalros
Der kæmpes med tænder og kløer i Alineas ny serie, hvor Nordens store dyr mødes i dueller på liv og død.

Hvem vinder? er en faktionsserie, der giver eleverne i 3.-5. klasse en spændende historie og oplysende fakta i ét.

I seriens første bog møder vi isbjørn og hvalros. Historien følger en ung hun-isbjørn, der desperat af sult efter en lang vinter kaster sig over en stor hvalros. Det bliver til en blodig og voldsom duel, hvor kun den stærkeste overlever.

I faktaboksene kan eleverne undervejs i læsningen supplere deres viden om de to dyr: Hvem er størst? Hvem er hurtigst? osv.

Hvem vinder?-serien er et nyt motiverende tilbud til den elevgruppe, der ikke er så interesseret i ren fiktion. Bøgerne foreligger i læsevenlig form.

Læs mere >

< Læs mindre

  Flot og anderledes bog med en spændende faktionstekst Anvendelse/målgruppe/niveau Bogen er beregnet til børn på 9-12 år, og da hovedteksten er udformet som en faktionstekst, kan den måske fange børn, som ikke kun er til skønlitteratur. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723029904
  1. oplag
  32 sider
  Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Astrid Pejtersen
  198 , 75 kr.
  159 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Flot og anderledes bog med en spændende faktionstekst Anvendelse/målgruppe/niveau Bogen er beregnet til børn på 9-12 år, og da hovedteksten er udformet som en faktionstekst, kan den måske fange børn, som ikke kun er til skønlitteratur. Beskrivelse Faktionsteksten er både spændende og letlæst, og slutningen er et glimrende eksempel på "survival of the fittest". Undervejs i handlingen er der indføjet faktabokse og -fotos, som underbygger glimrende. Illustrationerne består i øvrigt af naturalistiske tegninger, som føjer sig stemningsmæssigt til den velskrevne tekst. Sammenligning Bogen indgår i en ny serie, "Hvem vinder?" Den beskriver Nordens store dyr, når de mødes i en lige duel på liv og død. Noget lignende findes ikke. Der er mange titler om hhv. hvalros og isbjørn, men ingen som den foreliggende. Samlet konklusion Flot og anderledes bog med en spændende faktionstekst.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe