IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
367 , 00 kr.
458 , 75 kr.
Hvad i alverbum?

Hvad i alverbum?

Dette er en flergangsbog til tale-høre-træning for voksne elever.

Hvad i alverbum er et genoptræningsmateriale, der henvender sig til afasiramte voksne med verbumproblemer. I materialet arbejdes på enkeltordsniveau med produktion og forståelse af verber.

Materialet består af to dele: en lærervejledning, som blandt andet beskriver metoder og opgaver samt en cd med blandt andet illustrationer (fotos) af ordmaterialet. Materialet indeholder 60 verber, hvoraf størstdelen er illustreret. Alle verber i materialet er vurderet til at have en høj kommunikativ værdi.

Udviklingen af metoderne og opgaverne i Hvad i alverbum? er baseret på den kognitive neuropsykologi og tager udgangspunkt i en model over processering af enkeltord.

Det er oplagt at supplere ordmaterialet med netop de verber, som vurderes at være væsentlige for den enkelte afasiramte.

Pdf'er med fotos og ordkort

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
ISBN:
9788776070137
1. oplag 18. maj. 2004
39 sider
Niveau: Voksenhenvendt Fag: Tale-høre-træning 1. udg. 2004 Forlag: Akademisk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
458 , 75 kr.
367 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms