IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
355 , 00 kr.
443 , 75 kr.
Hvad er på spil?

Hvad er på spil?

Dette er en flergangsbog, som er særlig egnet til undervisere af ordblinde elever.

Tilgang
Hvad er på spil? er udviklet til undervisning af ordblinde voksne. Eleverne inddrages, så de bliver mere aktive i egen læring. Materialet kan også gradueres og differentieres, så det kan anvendes inden for flere uddannelsesområder som FVU, AVU, dansk som andetsprog og i folkeskolen.

Indhold
Hvad er på spil? er struktureret ud fra nogle overskrifter, som rummer de gængse sproglige delkomponenter i ordblindeundervisningen:

 • Teambuilding
 • Pejling/refleksion
 • Fonologi
 • Morfologi
 • Grammatik
 • Ordkendskab
 • Læsning
 • Skriftlig fremstilling.

Spørgeguiden i bogen indgår som et redskab i forhold til narrative elementer i læringssituationen. Guiden indeholder en række spørgsmål, som giver eleven mulighed for at reflektere over det, der arbejdes med. Opgaverne bliver indledt med en grund til at vælge øvelsen og en beskrivelse af, hvad underviseren skal forberede sig på, inden øvelsen går i gang. Derefter følger en trinvis instruktion til, hvordan øvelsen afvikles.

Downloads
Se opslag
Bilag

Læs mere >

< Læs mindre

  Det er i den grad et interessant og anvendeligt materiale, og det fortjener virkelig at blive brugt i undervisningen, da det netop indeholder det samarbejdende aspekt. Det giver deltagerne en ny form for deltagelse i fællesskab om løsningen af de forskellige opgaver.
  Folkeskolen
  Vælg format
  På lager
  ISBN:
  9788771771336
  1. oplag 18. okt. 2017
  68 sider
  Fag: Dansk 1. udg. 2017 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  443 , 75 kr.
  355 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Min anbefaling er at købe bogen, hvis du længe har gået og tænkt: Der skal ske noget nyt i min undervisning, jeg skal have kursisterne/eleverne mere i spil."
   Feltgruppe
    Det er i den grad et interessant og anvendeligt materiale, og det fortjener virkelig at blive brugt i undervisningen, da det netop indeholder det samarbejdende aspekt. Det giver deltagerne en ny form for deltagelse i fællesskab om løsningen af de forskellige opgaver. Materialer til ordbinde- og tosprogsområdet er altid kærkomment, og når materialerne så har en kvalitet og tilgængelighed, der er helt i top, så bliver man ekstra glad. Det er tilfældet med ”Hvad er på spil?” af Gitte Boe og Mie Christensen fra Special-pædagogisk forlag. Et af materialets styrker er, at det tager udgangspunkt i en konkret afprøvet praksis, hvor forfatterne oprindeligt har fået et projekt, der tager udgangspunkt i cooperative learning som en metode, der kan organisere en undervisning, så alle deltagere bliver aktive.
    Folkeskolen
    Feltgruppe