IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
138 , 00 kr.
172 , 50 kr.
Høj puls, bind 4. Fælden

Høj puls, bind 4. Fælden

af Jørn Jensen & illustreret af Orla Klausen

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet og i udskolingen.

Høj puls er en spændingsserie, der helt sikkert får pulsen i vejret hos de unge læsere. Hovedpersonerne, Nanna og Mark, er søskende. De er nysgerrige, og deres nysgerrighed fører dem ud i situationer, der ikke er helt ufarlige, og hvor de ikke altid kan bunde.

Mark er vidne til et overfald. Inden han når at reagere, forsvinder overfaldsmændene. En af byens hjemløse er blevet overfaldet, men han ønsker ingen hjælp. Nanna og Mark vil finde ud af, hvad der ligger bag. Hvorfor blev han overfaldet – han kan umuligt have noget, der er værd at stjæle.

Lix: 15

Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Det er en meget spændende bog, ikke mindst da drengene ligger bundne i en sæk med sten i bunden. Meget fin ide at lade Emils far være en tidligere soldat, der er ramt af PTSD og som nu er hjemløs. Bogen er velskrevet, formuleret i overskuelige sætninger uden brug af svære ord.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788771870497
  1. oplag 15. jan. 2018
  76 sider
  Niveau: 2. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2018 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  172 , 50 kr.
  138 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Det er en meget spændende bog, ikke mindst da drengene ligger bundne i en sæk med sten i bunden. Meget fin ide at lade Emils far være en tidligere soldat, der er ramt af PTSD og som nu er hjemløs. Bogen er velskrevet, formuleret i overskuelige sætninger uden brug af svære ord. Bogen er med et meget solidt omslag og er trykt på kraftigt papir. Bogen vil helt sikkert få ganske mange læsere såvel piger som drenge.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe