IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
135 , 00 kr.
168 , 75 kr.
Høj puls, bind 2. Ulvene

Høj puls, bind 2. Ulvene

af Jørn Jensen & illustreret af Orla Klausen

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet og i udskolingen.

Høj puls er en spændingsserie, der helt sikkert får pulsen i vejret hos de unge læsere. Hovedpersonerne, Nanna og Mark, er søskende. De er nysgerrige, og deres nysgerrighed fører dem ud i situationer, der ikke er helt ufarlige, og hvor de ikke altid kan bunde.

En aften da Nanna og Mark er på vej hjem fra idræt, hører de nogle høje hyl samtidig med, at to personer springer ud fra buskene ved siden af cykelstien. De har mørkt tøj på, og hætterne er trukket op over hovederne. Begge har en kniv i hånden, som de fægter truende med. Den ene griber fat i Nanna. De to drenge vil have penge og mobiler.

Lix: 19

Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

  ”God detektivroman for dig, der er klar til noget mere end tynde læse-let bøger. Bogen er let at læse og skrevet i et nutidigt sprog. Bogstaverne er store og tydelige og de 12 overskuelige kapitler byder på masser af spænding - og lidt uhygge.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788771870077
  1. oplag 27. okt. 2016
  75 sider
  Niveau: 2. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  168 , 75 kr.
  135 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”God detektivroman for dig, der er klar til noget mere end tynde læse-let bøger. Bogen er let at læse og skrevet i et nutidigt sprog. Bogstaverne er store og tydelige og de 12 overskuelige kapitler byder på masser af spænding - og lidt uhygge. Illustrationerne på forside og bagside gengiver et par af scenerne fra bogen.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe