IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Hjernen og læring

Hjernen og læring

Hjernen og læring af Ole Lauridsen bygger på de seneste 15-20 års forskningsresultater i spændingsfeltet mellem neurovidenskab, psykologi og pædagogik. På baggrund af denne viden om, hvordan hjernen arbejder, får læseren praktiske redskaber til at planlægge undervisning og egen læring så effektivt som muligt.

Del I giver læseren en overskuelig introduktion til de dele af hjernens anatomi, der er vigtige i forbindelse med læring, og det bliver vist, hvordan hjernen omsætter sanseindtryk til viden.

I del II får læseren indsigt i 26 forhold, der har indflydelse på læringsprocesser, for eksempel hjernens plasticitet, følelser, metarefleksion, feedback og motivation. Hvert forhold bliver beskrevet ud fra dets betydning for underviserens tilrettelægning af undervisningen og for den studerendes udbytte af undervisningen.

Hjernen og læring henvender sig til undervisere og studerende på videregående uddannelser på professionshøjskoler og universiteter og kan også bruges af lærere på gymnasier og andre ungdomsuddannelser.

Læs mere >

< Læs mindre

  Denne bog er spændende og relevant, hvis man som leder er nær på pædagogik og didaktik[...]
  Plenum
  På lager
  ISBN:
  9788750044703
  1. oplag 21. mar. 2016
  240 sider
  1. udg. 2016 Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
  399 , 95 kr.
  319 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Denne bog er spændende og relevant, hvis man som leder er nær på pædagogik og didaktik[...]
   Plenum
   Feltgruppe