IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
304 , 00 kr.
380 , 00 kr.
Hit med vokaltæppet

Hit med vokaltæppet

Dette er et konkret materiale til sproglege i daginstitutioner og den første bogstavindlæring i skolen.

Tilgang
Hit med... er en række materialer, som stimulerer børns sproglige udvikling. Materialerne er målrettet børn i daginstitutioner og elever i indskolingen.

Gennem samtale, højtlæsning og lege trænes og stimuleres børnenes sproglige opmærksomhed, og på den måde styrkes de færdigheder, der bl.a. fremmer læseindlæringen.

Indhold
Hit med vokaltæppet er beregnet til sproglege i daginstitutioner, den første bogstavindlæring i skolen og i hjemmet. Børnenes leg på tæppet giver dem færdigheder, som fremmer bogstavindlæring og dermed hjælper dem på vej til en god læsestart.

Tæppet er 70x95 cm med ni felter, som har påtrykt hver sin vokal og et billede af et dyr fra Hit med lyden. Børnene vil elske at hoppe rundt på tæppet, mens de træner vokalernes lyde og former.

Tæppet er kraftigt, slidstærkt og fremstillet i polyester med en luvlængde på fire mm og belægning på bagsiden.

Downloads
Se oversigt over alfabetets bogstaver og lyde
Forslag til aktiviteter

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723531636
2. oplag 24. jan. 2020 Niveau: Før skole Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2000 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
380 , 00 kr.
304 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms