IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
90 , 00 kr.
112 , 50 kr.
Hit med udtalen, Vejledning

Hit med udtalen, Vejledning

Dette er en vejledning til pædagogisk personale i daginstitutioner og dagpleje.

Tilgang
Hit med... er en række materialer, som stimulerer børns sproglige udvikling. Materialerne er målrettet børn i daginstitutioner og elever i indskolingen.

Gennem samtale, højtlæsning og lege trænes og stimuleres børnenes sproglige opmærksomhed, og på den måde styrkes de færdigheder, der bl.a. fremmer læseindlæringen. 

Indhold
Børns udtalevanskeligheder skal tages alvorligt, da de kan give udfordringer i forhold til barnets kommunikation og relationer til andre.

Hit med udtalen, Vejledning handler om vanskeligheder ved udtalen af sproglyde, som er en del af sprogets lydside. Der fokuseres på forlyden, fordi det kan give et fingerpeg om, hvorvidt barnet er udfordret i forhold til sin udtale. Et overskueligt skema viser, hvad barnet gør med de enkelte lyde, en vurdering af alvoren, og om der er brug for handling.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771770216
2. oplag 06. aug. 2018
28 sider
Niveau: Før skole Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
112 , 50 kr.
90 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms