IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
1.117 , 00 kr.
1.396 , 25 kr.
Hit med tæppet

Hit med tæppet

Dette er et konkret materiale, som anvendes til sproglege i daginstitutioner og den første bogstavindlæring i skolen.

Tilgang
Hit med... er en række materialer, som stimulerer børns sproglige udvikling. Materialerne er målrettet børn i daginstitutioner og elever i indskolingen.

Gennem samtale, højtlæsning og lege trænes og stimuleres børnenes sproglige opmærksomhed, og på den måde styrkes de færdigheder, der bl.a. fremmer læseindlæringen.

Indhold
Hit med tæppet er beregnet til sproglege i daginstitutioner og til den første bogstavindlæring i skolen. Børnenes leg på tæppet giver dem færdigheder, som fremmer bogstavindlæring og dermed hjælper dem på vej til en god læsestart.

Tæppet er 150x200 cm med 29 felter, som har påtrykt hver sit bogstav og et billede af et dyr fra Hit med Lyden.

Størrelsen på tæppet gør det muligt, at mange børn kan deltage i aktiviteterne på samme tid. Børnene vil elske at sidde rundt om tæppet og spise frokost eller hoppe fra felt til felt, mens de siger bogstaverne og dyrenes navne.  Gennem bevægelse lærer børnene om læseretning og linjer, får et større ordforråd og øver sig i bogstavernes navne og lyde.

Tæppet er kraftigt, slidstærkt og fremstillet i polyester med en luvlængde på fire mm og latex på bagsiden.

Downloads
Se tæppets Oeko-Tex-certifikat
Se oversigt over alfabetets bogstaver og lyde
Vejledning
Tips til rengøring

Skolestart skrev:

Alfabettæpper kommer i mange udgaver, og dette tæppe er et af de bedre af slagsen. Størrelsen betyder, at man med god vilje kan samles en hel klasse rundt om tæppet til forskellige sproglege.
Hvert bogstavfelt har A-4 størrelse, hvilket gør det nemt at manøvrere rundt på tæppet – også for voksne fødder 
I min klasse er børnene og jeg selv meget begejstrede for tæppet, og vi bruger det dagligt som samlingspunkt.
På nuværende tidspunkt af skoleåret hopper vi f.eks. små ord for hinanden, og i starten af børnehaveklassen er det oplagt at bruge tæppet til at øve bogstavkendskab o.s.v.
Selv på legetøjsdage i klassen kan vi bruge det til at lægge legetøjet på tæppet ud fra forlyde !

Til tæppet medfølger en rigtig fin vejledning med masser af ideer til leg med tæppet, og det kan også bruges sammen med materialet Hit med lyden fra samme forlag.

Farvevalget er ikke lige min smag, men det er en bagatel, som ikke skal overskygge, at tæppet får min varmeste anbefaling til sproglege i børnehaveklassen !

Ina von Barm, Skolestart 1. marts 2013


 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723531629
5. oplag 24. jan. 2020 Niveau: Før skole Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2000 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
1.396 , 25 kr.
1.117 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms