Hit med musikken

af Bodil Hessellund & illustreret af Ann Sigh

Dette er en flergangsbog til pædagoger i dagtilbud, talepædagoger, børnehaveklasselærere og lærere i indskolingen.

Tilgang
Hit med... er en række materialer, som stimulerer børns sproglige udvikling. Materialerne er målrettet børn i daginstitutioner og elever i indskolingen.

Gennem samtale, højtlæsning og lege trænes og stimuleres børnenes sproglige opmærksomhed, og på den måde styrkes de færdigheder, der bl.a. fremmer læseindlæringen.

Indhold
Musik skaber smil, glæde og samhørighed, hvilket er motiverende i alle læreprocesser. Musikkens mange muligheder skaber også grobund for børns indbyrdes relationer og relationerne imellem børn og voksne.

Hit med musikken giver pædagoger i dagtilbud, talepædagoger, børnehaveklasselærere og lærere i indskolingen inspiration til, hvordan musikken kan understøtte børns tilegnelse af alfabetets sproglyde.

Materialet indeholder en teoridel, som giver et indblik i musikkens kraft ud fra et neuropsykologisk perspektiv og en talepædagogisk gennemgang af bogstavernes lyde. Praksisdelen består af 14 sange med nodebilleder, akkorder og vejledninger til lege. Sangene kan hentes her på siden.

Downloads
Læs uddrag
Se oversigt over alfabetets bogstaver og lyde
Hent lydfiler

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 206,00 kr.
Total pris 206,00 kr.
Pris inkl. moms 257,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Før skole
Fag
Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse
Antal sider
49
Udgivelsesdato
19. apr. 2016
ISBN
9788771770278
Udgave
1