IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
202 , 00 kr.
252 , 50 kr.
Hit med musikken

Hit med musikken

af Bodil Hessellund & illustreret af Ann Sigh

Dette er en flergangsbog til pædagoger i dagtilbud, talepædagoger, børnehaveklasselærere og lærere i indskolingen.

Tilgang
Hit med... er en række materialer, som stimulerer børns sproglige udvikling. Materialerne er målrettet børn i daginstitutioner og elever i indskolingen.

Gennem samtale, højtlæsning og lege trænes og stimuleres børnenes sproglige opmærksomhed, og på den måde styrkes de færdigheder, der bl.a. fremmer læseindlæringen.

Indhold
Musik skaber smil, glæde og samhørighed, hvilket er motiverende i alle læreprocesser. Musikkens mange muligheder skaber også grobund for børns indbyrdes relationer og relationerne imellem børn og voksne.

Hit med musikken giver pædagoger i dagtilbud, talepædagoger, børnehaveklasselærere og lærere i indskolingen inspiration til, hvordan musikken kan understøtte børns tilegnelse af alfabetets sproglyde.

Materialet indeholder en teoridel, som giver et indblik i musikkens kraft ud fra et neuropsykologisk perspektiv og en talepædagogisk gennemgang af bogstavernes lyde. Praksisdelen består af 14 sange med nodebilleder, akkorder og vejledninger til lege. Sangene kan hentes her på siden.

Downloads
Læs uddrag
Se oversigt over alfabetets bogstaver og lyde
Hent lydfiler

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogens 14 glade sange har beskrivelser og vejledninger til lege og variationer, og er et godt bud på at få integreret det sproglige, musikalske og motoriske i Bh.
  Boernehaveklasseforeningen.dk
  På lager
  ISBN:
  9788771770278
  1. oplag 19. apr. 2016
  49 sider
  Niveau: Før skole Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  252 , 50 kr.
  202 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Værdien med musikken og bevægelsesmuligheder må ikke undervurderes. Hit med musikken er et materiale med gode ideer for dem, som vil understøtte indlæringen af den lydlige del i alfabetet og hermed læseundervisningen gennem musik og bevægelse.   Læsepædagogen 6- 2016
   Læsepædagogen
   Feltgruppe
    Bogens 14 glade sange har beskrivelser og vejledninger til lege og variationer, og er et godt bud på at få integreret det sproglige, musikalske og motoriske i Bh. klassen.   Magasinet Skolestart
    Boernehaveklasseforeningen.dk
    Feltgruppe