IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
304 , 00 kr.
380 , 00 kr.
Hit med mini-tæppet

Hit med mini-tæppet

Dette er et konkret materiale til sproglege i daginstitutioner og den første bogstavindlæring i skolen.

Tilgang
Hit med... er en række materialer, som stimulerer børns sproglige udvikling. Materialerne er målrettet børn i daginstitutioner og elever i indskolingen.

Gennem samtale, højtlæsning og lege trænes og stimuleres børnenes sproglige opmærksomhed, og på den måde styrkes de færdigheder, der bl.a. fremmer læseindlæringen.

Indhold
Hit med minitæppet er beregnet til sproglege i daginstitutioner, den første bogstavindlæring i skolen og i hjemmet. Børnenes leg på tæppet giver dem færdigheder, som fremmer bogstavindlæring og dermed hjælper dem på vej til en god læsestart.

Tæppet er en miniudgave af det store Hit med tæppet på 70x96 cm med 29 felter, som har påtrykt hver sit bogstav og et billede af et dyr fra Hit med Lyden. Børnene vil elske at sidde rundt om tæppet og spise frokost eller hoppe fra felt til felt, mens de siger bogstaverne og dyrenes navne. Gennem bevægelse lærer børnene om læseretning og linjer, får et større ordforråd og øver sig i bogstavernes navne og lyde.

Tæppet er kraftigt, slidstærkt og fremstillet i polyester med en luvlængde på fire mm og latex på bagsiden.

Downloads
Tips til rengøring af tæppet
Se oversigt over alfabetets bogstaver og lyde
Vejledning

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723531681
2. oplag 07. feb. 2019 Niveau: Før skole Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2000 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
380 , 00 kr.
304 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms