IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
508 , 00 kr.
635 , 00 kr.
Help Start 20 stk Frilæsningsbøger

Help Start 20 stk Frilæsningsbøger

Dette er en bogpakke, som indeholder 20 små, engelske frilæsningsbøger for begyndere.

Tilgang
Help Start er et omfattende læse- og stavemateriale, som bygger på lydmetoden ‘phonics’, hvor eleverne arbejder systematisk med koblingen mellem bogstav og lyd. Materialet henvender sig til elever i grundskolen og er særligt egnet til intensiv undervisning af ordblinde elever.

Med Help Start får eleverne strategier, konkrete teknikker og regler til at forbedre deres stavning og læsning. Der bliver anvendt multisensoriske teknikker, bl.a. ‘tapping’.

Help Start-serien består af seks tekstbøger (A-F), seks arbejdsbøger (A-F), en lærervejledning, tavlekort og Help Read-pakken med 20 frilæsningsbøger og tavlekort.

Indhold
Bogpakken indeholder 20 små, engelske frilæsningsbøger for begyndere. Hver bog er på 12 sider med en let tekst og flotte farveillustrationer. Bøgerne følger niveauinddelingen A-F i Help Start-materialet med en tilsvarende stigende progression.

De letteste bøger på niveau A indeholder kun korte, lydrette ord med de fem korte vokaler og 21 konsonanter. Efterhånden som flere lyde og stavelsestyper bliver introduceret, indgår disse ord i frilæsningsbøgerne. På niveau F er der ord med alle slags stavelsestyper og regler fra Help Start-materialet.

Elever med læse- og stavevanskeligheder får derfor tekster, som trinvist og struktureret træner afkodning på engelsk i takt med, at de bliver introduceret til sproglydene og stavelsestyperne. Derudover får eleverne også trænet deres læseforståelse og udvider deres ordforråd.

Oversigt og ordlister

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723533609
1. oplag 31. dec. 2000 Niveau: 3. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2000 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
635 , 00 kr.
508 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms