IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
163 , 00 kr.
203 , 75 kr.
Happy No. 2, Workbook, 8. kl.

Happy No. 2, Workbook, 8. kl.

Denne bog er en flergangsbog til engelskundervisningen i 8. klasse.

I Happy No. 2, Workbook arbejder eleverne systematisk med ordforrådsindlæring, læseforståelse, mundtlighed og skriftlighed. Opgaverne er meget varierede, fra de helt enkle til de mere udfordrende. Her er alt fra udfyldningsopgaver til selvstændigt, kreativt arbejde baseret på teskterne i Textbook/Web.

Efter at have arbejdet med de forberedende læseforståelses- og ordforrådsopgaver i Workbook er eleverne klædt på, både hvad angår viden om emnet og ordforråd, til de mere frie og udfordrende opgaver.

Læs mere >

< Læs mindre

  Der er rigtig mange spændende og fantasifulde lyttetekster med forskellige autentiske accenter
  På lager
  ISBN:
  9788779889941
  6. oplag 01. jan. 1990
  152 sider
  Niveau: 8. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 1990 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Parnam
  203 , 75 kr.
  163 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Der er rigtig mange spændende og fantasifulde lyttetekster med forskellige autentiske accenter "Happy no. 2" er et dejligt indspark i 8. klasses engelskundervisning. Materialet, der består af grundbog, lærervejledning, arbejdsbog og cd-boks, er som etteren tematisk opbygget efter portfoliotanken med fine og relevante tekster for aldersklassen. Der er lækre illustrationer i form af mange tegninger, fotografier og tegneserier. Materialet er inspireret af cooperative learning-tankegangen, derfor er det fint, at man får en artikel om emnet i lærervejledningen...
   Feltgruppe