IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
163 , 00 kr.
203 , 75 kr.
Happy No. 1, Workbook, 7.kl.

Happy No. 1, Workbook, 7.kl.

I workbook, som er en flergangsbog, arbejder eleverne systematisk med ordforrådsindlæring, læseforståelse, mundtlighed og skriftlighed.

Opgaverne er meget varierede, fra de helt enkle til de mere udfordrende. Her er alt fra udfyldningsopgaver til selvstændigt, kreativt arbejde baseret på de tekster.

Efter at have arbejdet med de forberedende læseforståelses- og ordforrådsopgaver i workbook er eleverne klældt på, både hvad angår viden om emnet og ordforråd, til de mere frie og udfordrende opgaver.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Happy No. 1" har et væld af stimulerende tekster og udfordrende opgaver "Happy No. 1" er et nyt spændende bud på et grundbogsmateriale beregnet til 7. klasse, hvor der er lagt stor vægt på ordforrådstilegnelse, tekstforståelse og skriftlighed.
  På lager
  ISBN:
  9788770660969
  6. oplag 08. aug. 2016
  144 sider
  Niveau: 7. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Parnam
  203 , 75 kr.
  163 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Happy No. 1" har et væld af stimulerende tekster og udfordrende opgaver "Happy No. 1" er et nyt spændende bud på et grundbogsmateriale beregnet til 7. klasse, hvor der er lagt stor vægt på ordforrådstilegnelse, tekstforståelse og skriftlighed. Systemet består af en interessant emnebaseret grundbog, en arbejdsbog med varierede opgaver, en meget detaljeret og fyldig lærervejledning og fire lærer-cd'er ..."
   Feltgruppe