IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
101 , 88 kr.
81 , 50 kr.
Happy No. 1, Workbook, 7.kl.

Happy No. 1, Workbook, 7.kl.

Happy udgår, og du kan købe alle bøger i systemet med 50% rabat til og med den 31.12.2019 eller så længe lager haves. Herefter er titlerne ikke længere tilgængelige. Du kan kan fortsat tilgå dine webressourcer på happy.alinea.dk.

I workbook, som er en flergangsbog, arbejder eleverne systematisk med ordforrådsindlæring, læseforståelse, mundtlighed og skriftlighed.

Opgaverne er meget varierede, fra de helt enkle til de mere udfordrende. Her er alt fra udfyldningsopgaver til selvstændigt, kreativt arbejde baseret på de tekster.

Efter at have arbejdet med de forberedende læseforståelses- og ordforrådsopgaver i workbook er eleverne klældt på, både hvad angår viden om emnet og ordforråd, til de mere frie og udfordrende opgaver.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Happy No. 1" har et væld af stimulerende tekster og udfordrende opgaver "Happy No. 1" er et nyt spændende bud på et grundbogsmateriale beregnet til 7. klasse, hvor der er lagt stor vægt på ordforrådstilegnelse, tekstforståelse og skriftlighed.
  På lager
  ISBN:
  9788770660969
  6. oplag 08. aug. 2016
  144 sider
  Niveau: 7. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Parnam
  101 , 88 kr.
  81 , 50 kr.
  Spar 50% før 203.75 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Spar 50% før 163.00 kr.
  Prisen er ekskl. moms
   "Happy No. 1" har et væld af stimulerende tekster og udfordrende opgaver "Happy No. 1" er et nyt spændende bud på et grundbogsmateriale beregnet til 7. klasse, hvor der er lagt stor vægt på ordforrådstilegnelse, tekstforståelse og skriftlighed. Systemet består af en interessant emnebaseret grundbog, en arbejdsbog med varierede opgaver, en meget detaljeret og fyldig lærervejledning og fire lærer-cd'er ..."
   Feltgruppe