IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
66 , 00 kr.
82 , 50 kr.
Halt an, Fremder! TR 0

Halt an, Fremder! TR 0

Philipp bor med sin familie I Berlin. Han er 14 år og elsker fantasybøger. Men i øjeblikket er Philipp ikke helt glad, da hans bedste ven er flyttet. En dag tager familien på skovtur ved Waldsee. Philipp vil ikke med, så han insisterer på at blive siddende i bilen og læse. Men måske var det ikke så god en idé, for pludselig dukker nogle mærkelige væsner op i skoven…

Læs mere >

< Læs mindre

  God læsbarhed, gloser forklaret på tysk, forklarende illustrationer og aktiverende opgaver giver en god helhed. "Et par nye udgivelser i serien "Easy Readers" har set dagens lys.
  Kan forudbestilles
  ISBN:
  9788723907066
  1. oplag 29. sep. 2009
  48 sider
  Niveau: Teen Reader Level 0 Fag: Tysk 1. udg. 2009 Forlag: Easyreaders Redaktør: Ulla Malmmose
  Denne udgave er ikke længere til salg
   God læsbarhed, gloser forklaret på tysk, forklarende illustrationer og aktiverende opgaver giver en god helhed. "Et par nye udgivelser i serien "Easy Readers" har set dagens lys. Frilæsningsbogen "Halt an, Fremder" tager afsæt i rollespilsverdenen. L.A.R.P. - Live Action Role Play - hvor deltagerne opfinder deres egne figurer og livshistorier. Udklædningstøjet, specialeffekterne, for eksempel magiske dyr, tryllemidler, attrapvåben, naturen og sproget spiller en væsentlig rolle i spillet..."
   Feltgruppe