IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/

Et grundsystem fra Alinea er ikke bare et læremiddel ...

Hør redaktionschef Lise Nerlov fortælle om grundsystemer til fremmedsprog.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Grundsystemer til Tysk (4)
Tilpas udvalg
System

Lær tysk som en tysker
Ach so! er et nytænkende grundsystem til tysk i 5.-9. klasse. Systemet tager udgangspunkt i børns naturlige sprogtilegnelse med dialogisk og handlingsorienteret undervisning.

Med Ach so! møder eleverne det tyske sprog på en naturlig måde. Børn lærer deres modersmål ved at lytte, se og efterligne – det gør de også i Ach so! Gennem didaktiserede film og tegnefilm bliver eleverne præsenteret for centralt ordforråd.

 

 

5.-9. klasse
System

Få mundtligt aktive elever med Momo

I Momo arbejder eleverne med det tyske sprog ud fra tekster, modeldialoger, film og Cooperative Learning-aktiviteter, så alle elever hele tiden er mundtligt aktive. Momo er kendetegnet ved, at fiktion blandes med fakta og autentiske tekster. Arbejdet med sproget er projektorienteret med fokus på ordforrådstilegnelse, præsentation, sproglig bevidsthed og vekslen mellem mundtlige og skriftlige opgaver.

I Momo er der kun én bog til eleven, en kombineret tekst- og opgavebog, som eleverne kan skrive i.

5.-8. klasse er udkommet. 9. klasse udkommer i 2019.

5.-9. klasse
System

Spring så højt, du kan! 
Der Sprung! sætter fokus på det, eleverne kan – frem for det, de ikke kan. Materialets grundidé er at motivere og inspirere dem. De skal se deres egen udvikling og arbejde ud fra egne målsætninger.

Der Sprung! indeholder mange forskellige opgavetyper, der kan løses på forskellige niveauer, og de indarbejdede Cooperative Learning-aktiviteter sørger for masser af taletid til alle elever.

Som noget nyt er der kommet træningshæfter til Der Sprung 5. og 6. klasse, hvor eleverne repeterer og træner det ordforråd, de har mødt i Schülerbuch.

Gratis ressourcer

5.-9. klasse
System

Klassisk grundsystem i nyt motiverende univers

Du bist dran er et gennemtestet grundsystem til tysk i 5.-9. klasse, der har fået en flot opdatering med mange nye elementer og indbydende illustrationer.  

Systemet er inspireret af tanken om læringsstile og de mange intelligenser i klasseværelset, som sikrer variation og differentiering i undervisningen. Eleverne skal være selvstændige i deres sprogindlæring, og derfor er der i hvert kapitel lagt vægt på målsætning og evaluering.  

5.-9. klasse

Sider