IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Et grundsystem fra Alinea er ikke bare et læremiddel ...

Hør redaktionschef Lise Nerlov fortælle om grundsystemer til fremmedsprog.

Læs mere >

< Læs mindre

Hør, hvilke digitale ressourcer du får med et engelsksystem

Med vores engelsksystemer får du både bøger og masser af digitale ressourcer. Men hvilke digitale ressourcer får du med, og hvordan fungerer Har du bog, har du web-konceptet?

Læs mere >

< Læs mindre

Grundsystemer til Engelsk (8)
Filtre
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg klassetrin

Alle

Vælg pris

Se alle kategorier
Tilpas udvalg
System

Engelsk til en ny generation!

Leg sproget ind, og løft engelskundervisningen til et helt nyt niveau
I Yes we can får eleverne fra første time alle muligheder for at lære og udforske det engelske sprog. De leger med billeder, ord og lyd og går på opdagelse i sproget på en helt ny måde – og får grundlagt en sund selvtillid i forhold til den videre læring: Yes we can!

1.-3. klasse
System

A Piece of Cake er revideret og tilpasset de nye Fælles Mål.

Kom godt i gang med engelsk
A Piece of Cake er et fuldt dækkende grundsystem til engelsk i 1.-9. klasse. Læremidlet har fokus på at skabe rammerne for et godt læringsmiljø og gøre eleverne selvstændige, innovative og målbevidste i deres tilgang til at lære engelsk. Med A Piece of Cake er eleverne aktive sprogbrugere, uanset hvilket medie de arbejder med. Bøgerne og de tilhørende webressourcer med klare mål og nyttige værktøjer giver eleverne en sikker base, når de skal tilegne sig ny viden eller træne sproget.

Med A Piece of Cake har du fingeren på pulsen. Du inddrager Cooperative Learning og gør it og de interaktive sider til en naturlig del af det at lære engelsk. 

A Piece of Cake er revideret og komplet opdateret med nye elementer og masser af inspirerende illustrationer.

1.-9. klasse
System

Udfordrer eleverne på deres eget niveau
Pit Stop er et komplet grundsystem til engelsk, der er designet til at gøre undervisningsdifferentiering nemmere i praksis.

Eleverne arbejder med individuelle læringsmål, så de bliver udfordret på deres eget niveau og bliver bevidste om deres egen læring. Layoutet i bøgerne er enkelt og overskueligt og gør det nemt for lærere og elever at vælge opgaver til den enkelte.

Bøgerne indeholder masser af gode tekster og emner, der fænger både drenge og piger. De mange afvekslende opgaver sikrer, at eleverne bruger sproget aktivt, både mundtligt og skriftligt. Der arbejdes med systematisk ordforrådstilegnelse gennem hele systemet. Materialet er godt suppleret med webressourcer og inddrager forskellige medier, bl.a. med en personlig online ordbog, musik og film.

0.-9. klasse
System

Vælg Happy, og læg al din energi i selve undervisningen

Happy kan anvendes af alle uanset de enkelte elevers forkundskaber, uanset metode, og uanset hvad man anser for vigtigt i sprogindlæringen. Her får du alle de redskaber, der er nødvendige for, at dine elever får forbedret det engelsk, de allerede kan. Samtidig vil de opleve, at engelsk er nyttigt og sjovt at arbejde med.

I Happy kan eleverne vælge mellem tekster og opgaver på tre niveauer. Teksterne er samlet i temaer, og der er lagt stor vægt på ordforrådstilegnelse, tekstforståelse og skriftlighed gennem hele forløbet.

Et af grundprincipperne har været at gøre materialet så lærer- og elevvenligt som overhovedet muligt. Vi synes, at du som lærer skal bruge mest muligt af din energi på selve undervisningen, og vi har derfor i Happy samlet alt det, du før har brugt oceaner af tid og kræfter på at fremskaffe.

 

7.-9. klasse
System


Sjov og anderledes sprogindlæring
Easy Street er et sjovt og anderledes bud på, hvordan sprog kan tilegnes aktivt ved brug af alle sanser. Principper som elevengagement og fordybelse er centralt gennem systemet, og derfor er der udfordringer til alle elever.

3.-7. klasse
System


Til det selvstændige arbejde med emner og tekster
Portfolio giver eleverne mulighed for selv at vælge emner og tekster og selv dokumentere deres sproglige udvikling gennem arbejdet med deres eget portfolio, som udbygges gradvist på hvert klassetrin.

3.-6. klasse

Sider