Religion

Grundsystem, 5.-9. klasse


Farverigt materiale inspirerer til samtale
Materialerne er farverigt illustreret med flot kunst, tegninger og fotos, der giver rig anledning til analyse og samtale i klassen.

Titler i systemet (1)

Choose VAT Option

Uden momsMed moms
IndlæserVent venligst…
Indlæser
Fag
Kristendomskundskab
System
Religion
Niveau
9. klasse
Format
i-bog, abonnement
ISBN
9788723521057
Abonnement
Se mere

Tror du det?

Tror du det? Religion 9, i-bog

831,25 kr. 665,00 kr.

Religion, 5.-9. klasse

Gennem bibelske fortællinger, tekster fra litteraturen, eksempler fra dagligdagen, salmer og sange får eleverne mulighed for at uddybe egne oplevelser, erfaringer og almenmenneskelige spørgsmål om livet. Hvert emne er en kombination af fortællinger, sange, salmer, tekster, kunstbilleder, fotos og tegninger. Materialet giver eleverne en både historisk og nutidig forståelse af kristendommens betydning i forhold til samfundets kultur og tankegang. Der er også forslag til tværfaglige emner.

Metodisk vejledning 1-9 er fyldige, men overskuelige og lettilgængelige. De følger elevbogen emne for emne med faglige kommentarer og metodiske forslag. De indeholder et væld af ideer, inspiration og baggrundsstof til læreren samt fortællinger, salmer og sange.
Vejledningerne giver ideer til samtaler samt forslag til, hvordan eventyr, myter og fortællinger kan være med til at uddybe de enkelte emner og sætte dem i relation til elevernes livsspørgsmål. Materialet henvender sig også til den lærer, der ikke har faget som liniefag, men har det i tilknytning til fx dansk. 

Religion til 5.-9. klasse består af:

  • Elevbog 1-9
  • Metodisk vejledning 1-9
  • Lydbånd med sange og salmer 1-9
  • Musical - Vor grønne jord
  • Kirkehistorisk Tidstavle

Hvorfor vælge Religion?

  • Lægger op til undren over tilværelsen om etiske emner, livsfilosofi, fortællinger fra Biblen, mennesker og natur, kunst, symboler sange og meget mere
  • Flotte illustrationer og kunstbilleder, tegninger og fotos giver nemt en indgang til samtale og analyse for eleverne
  • Emnerne tager også udgangspunkt i elevernes egne oplevelser og erfaringer inden for kristendom, livsanskuelse, moral og etik