IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
Dansk med alle

Dansk med alle

0.-1. klasse | Grundsystem

Differentieret lærebogssystem
Dansk med alle er et differentieret og sammenhængende lærebogssystem til arbejdet med det talte og skrevne sprog i indskolingen.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Dansk med alle?

  • Materialet tager udgangspunkt i fælles oplæg og oplevelser.
  • Læreren er en tydelig model og gør klassedialogen central.
  • Eleverne tilegner sig grundlæggende skriftsproglige færdigheder på forskellige måder og i forskelligt tempo.

Læs mere >

< Læs mindre

Dansk med alle til indskolingen, 0.-1. klasse

Dansk med alle giver eleverne i 0. og 1. klasse en god start på læsning og skrivning. Materialerne indeholder fag- og fiktionstekster og arbejder med sproglige detaljer og læsestrategier, som at tale om tekster og fortolke dem. Eleverne taler om tekster, de tegner, skriver og læser på forskellige måder og undersøger begreber, ord og bogstaver. Elevens skrivning indgår som aktiv støtte for læsningen. Den enkelte elevs aktuelle udviklingstrin afgør tilgangen til læsning og skrivning i dette materiale.

Dansk med alle består af:

Børnehaveklassen:
Dansk med alle i børnehaveklassen tager udgangspunkt i FanTasien, som er en tegne-, skrive- og læsebog, der lægger op til, at eleverne bruger og udforsker sproget. Eleverne taler om tekster, de tegner/skriver/læser på forskellige måder og undersøger begreber, ord og bogstaver.

Arbejdet i elevbogen knytter sig til fem 'steder' på den tilhørende plakat til tekstarbejde: Skoven, En lille by, Stenørkenen, Himmelrummet og Havet. Plakaten bruges som udgangspunkt for fælles samtale og fælles afsæt til individuelle aktiviteter og gruppeaktiviteter.

Systemet omfatter også 29 bogstavplancher i A4-format til ophængning i klassen. Vokalerne har rød baggrund, mens konsonanterne har forskellige farver, alt efter hvor bogstavlyden dannes.
Lærervejledningen indeholder bl.a. metodisk vejledning til elevbogen, oplæg og spil til sproglig udforskning af bogstaver, ord og begreber som børnene arbejder med i elevbogen.

1. klasse:
I 1. klasse består Dansk med alle af læse-skrivebøgerne Den forunderlige verden 1 og Den forunderlige verden 2, som indeholder fag- og fiktionstekster. Bogen bruges til systematisk læseundervisning, til arbejdet med sproglige detaljer og læsestrategier, til at tale om tekster og fortolke dem. Elevens skrivning indgår som aktiv støtte for læsningen. Den enkelte elevs aktuelle udviklingstrin afgør tilgangen til læsning og skrivning i dette materiale.
ABC med alle er en skrive-bogstavbog, som anvendes i forbindelse med arbejdet med fokusbogstaverne i Den forunderlige verden 1 og Den forunderlige verden 2.

Lærervejledningen omfatter:

  • Gennemgang af lyttetekster og læsetekster i Den forunderlige verden 1 og Den forunderlige verden 2
  • Vejledning til arbejdet med grundlæggende strategier, der har betydning for læseudviklingen
  • Opgaver og formidling af det grundlæggende arbejde med bogstaver og afkodning samt læsekort til den allerførste læsning
  • Litterære tekster og fagtekster til lærerens højtlæsning.

Læs mere >

< Læs mindre

Titler i systemet (1)
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser

ABC med alle, Skrive- og bogstavbog er en del af dansksystemet Dansk med alle. Bogen anvendes i forbindelse med arbejdet med fokusbogstaverne i Den forunderlige verden 1....

Flergangsbog
ABC med alle, Skrive- og bogstavbog er en del af dansksystemet Dansk med alle. Bogen anvendes i forbindelse med arbejdet med fokusbogstaverne i Den forunderlige verden 1. Læse- og skrivebog til 1. klasse.
48 , 00 kr.
60 , 00 kr.
48 , 00 kr.
60 , 00 kr.
På lager
32 sider
Udg. dato:
03. apr. 2009