Gorilla

3.-6. klasse | Digitalt læremiddel

Gorilla er et nyt og anderledes digitalt læremiddel til dansk, der hjælper dig og dine elever med at få overblik over de mange forskellige multimodale udtryksformer.

Ud fra de tre vinkler LITTERATUR, FAGTEKSTER OG MEDIER præsenteres eleverne for en spændende variation af multimodale tekster.

Tegn abonnement

Gorilla | 3.-6. klassetrin

 Købsbetingelser 

  • Prisen er pr. år pr. klasse på 3.-6. klassetrin.
  • Der skal tegnes abonnement for samtlige 3.-6. klasser.
  • Læg det samlede antal klasser i kurven.
  • Abonnementet er løbende, se øvrige vilkår*
Pris pr. år pr. klasse
700 , 00 kr.
875 , 00 kr.
Vælg startdato:

*Øvrige vilkår
Abonnementsperioden er 12 måneder fra abonnementets startdato. Abonnementet genfaktureres automatisk, såfremt det ikke opsiges senest 30 dage før den indeværende periodes udløb. Opsigelse skal sendes skriftligt til kundeservice. Der er ingen fortrydelsesret på digitale varer.

 

Gorilla
Mester i multimodalitet
Kan dine elever finde rundt i den

multimodale jungle?

I en række skræddersyede forløb lærer eleverne at læse og fortolke tekster, som er sat sammen af forskellige modaliteter, fx skrift, billeder, lyd, film og grafik. Og når eleverne selv producerer multimodale tekster, er det med en bevidsthed om, hvordan de forskellige modaliteter spiller sammen.

Forløbene i Gorilla skaber motivation og engagement gennem tekster og emner, som er i øjenhøjde med eleverne, fx arbejder eleverne med YouTube, Anders Matthesens produktioner og med tekster om Harry Potter og Star Wars-universerne.

Gorilla kommer omkring alle fire kompetenceområder: Læsning, Fortolkning, Fremstilling og Kommunikation. Der er en indre sammenhæng og progression mellem alle forløb, så det er nemt og overskueligt for dig at planlægge din undervisning.
 

Forfattere: Trine May og Lisa Gardum Andersen

Læs mere >

< Læs mindre