IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
30 , 00 kr.
37 , 50 kr.
Kan forudbestilles fra d. 01. apr. 2019
Geometriske figurer

Geometriske figurer

Når dine elever arbejder med Geometriske figurer, får de styr på det grundlæggende om, hvad geometri er, og hvordan de løser opgaver, hvor der indgår geometriske figurer. Elevernes individuelle arbejde i hæftet suppleres af en lang række spil og aktiviteter. Disse finder du i lærervejledningen, hvor du også finder en grundig side til side vejledning.

Geometriske figurer er en udgivelse i serien Turbo.

Turbo er en ny serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen. Med Turbo udgivelserne er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der give dine elever et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udforinger er størst.

Turbo materialerne bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der har formået at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb for mindre elevgrupper og som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

Læs mere >

< Læs mindre

På vej
ISBN:
9788723528599
1. oplag 01. jun. 2019
24 sider
Niveau: 7. klasse-10. klasse Fag: Matematik 1. udg. Forlag: SP Forlag Redaktør: Jesper Lyders Andersen
37 , 50 kr.
30 , 00 kr.
Kan forudbestilles fra d. 01. apr. 2019
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms