IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
104 , 00 kr.
130 , 00 kr.
Frøken Ignora mister sin veninde

Frøken Ignora mister sin veninde

Frøken Ignora i vandtårnet 16

Nina har været Ignoras bedste veninde lige siden 1. klasse. Pludselig vil Nina ikke sidde ved siden af Ignora længere. Hvad er der sket?

Frøken Ignora i vandtårnet er en serie poetiske og billedrige fortællinger om pigen Ignora. Sammen med sine venner sætter den lille pige ord på nogle af livets store temaer: venskab, død, følelser og drømme.

Læs mere >

< Læs mindre

  Dette er stor børnelitteratur af høj kvalitet Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723037367
  1. oplag 20. okt. 2010
  24 sider
  Niveau: Indskoling + mellemtrin Fag: Dansk 1. udg. 2010 Forlag: Alinea Redaktør: Astrid Pejtersen
  130 , 00 kr.
  104 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Dette er stor børnelitteratur af høj kvalitet Anvendelse/målgruppe/niveau 3 farverige og indbydende bøger er tilføjet serien om Frøken Ignora i vandtårnet, som nu omfatter 20 titler. Serien er oplagt til brug fra 2.- 4. klasse til fælleslæsning og til samtaler og diskussioner om social adfærd og kompetencer. Selvlæsning fra 3. kl./ 9 år. Beskrivelse Frøken Ignora mister sin veninde, Frøken Ignora bliver berømt og Frøken Ignora og spøgelserne drejer sig om problematikker ethvert barn kan nikke genkendende til: venskab, svigt og konflikter med venner. Bøgerne skildrer historier i et børneunivers, hvor voksne ikke optr-ae-der. I 16. bog kælker Ignora med Georg, og hun glemmer veninden Nina. Hun føler sig svigtet. Nina gider ikke sidde ved siden af Ignora mere og spreder onde rygter. I den 17. tilmelder Ignora sig en sangkonkurrence, selvom hun ikke synger for godt. Ignora øver sig så meget, at hun helt glemmer Georg. Da Ignora har brug for Georg, gider han ikke snakke. Ignora fortryder og er slet ikke glad for sin 2. plads. I 18. bog vil Georg lave alt om. Han vil male vandtårnet, have sit eget værelse, spille golf på taget og musik i garagen. Det sidste vil Ignora ikke være med til, for i garagen bor de onde spøgelser. Alle illustrationer er udført af Charlotte Pardi, hvis streg vi kender. Sammenligning Bøgerne falder fint i tråd med de foregående i serien om Frøken Ignora. Andre bøger af forfatteren er bøgerne om Per Prik. Samlet konklusion Dette er stor børnelitteratur af høj kvalitet velegnet til anvendelse i indskolingen til fælles samtaler om sociale kompetencer. Meget velegnede til indkøb i sæt.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe