IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
143 , 00 kr.
178 , 75 kr.
Frøken Ignora, Mini-roman, Damen i skoven

Frøken Ignora, Mini-roman, Damen i skoven

En fremmed og mærkelig dame er flyttet til Stridstrup. Hun bor i en campingvogn ude i skoven. Helt alene. De voksne siger, at hun er farlig. Børn skal holde sig langt væk. Men så stikker Georgs hund, Svendsen, af. Og Ignora må alene ud i skoven for at lede efter den.

Frøken Ignora i vandtårnet er en serie poetiske fortællinger om pigen Ignora. Sammen med sine venner sætter den lille pige ord på nogle af livets store temaer: venskab, død, følelser og drømme.

Denne bog om Frøken Ignora adskiller sig fra de andre bøger i serien ved at være en miniroman.

Romanerne er velegnede til frilæsning og kan også indgå i litteraturundervisningen. En miniroman giver de elever, der er klar til det, mulighed for at læse en ’rigtig’ bog.

Læs mere >

< Læs mindre

  Dejlig bog af høj kvalitet og med et vigtigt budskab om ikke at dømme andre på udseendet Anvendelse/målgruppe/niveau Selvstændig læsning for børn mellem 8 og 10 år. Mini-romanen kan både bruges til læsetræning og som fritidslæsning. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723502339
  1. oplag
  64 sider
  Niveau: Indskoling + mellemtrin Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Astrid Pejtersen
  178 , 75 kr.
  143 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Dejlig bog af høj kvalitet og med et vigtigt budskab om ikke at dømme andre på udseendet Anvendelse/målgruppe/niveau Selvstændig læsning for børn mellem 8 og 10 år. Mini-romanen kan både bruges til læsetræning og som fritidslæsning. Beskrivelse Forfatteren har skrevet mange børnebøger og hovedpersonen kendes fra den letlæste serie Frøken Ignora i vandtårnet. Universet er det samme og præget af en vidunderlig magisk realisme, som virkelig rammer målgruppen. Her er der flyttet en gammel, mærkelig dame ind i en campingvogn i skoven. Hun er underlig og går i laset tøj og straks går sladderen om, at damen er farlig. Frøken Ignora viser dog vanligt gåpåmod og ender med at blive gode venner med den mystiske dame, som egentlig bare er ensom og derfor har "lånt" Georgs hund. Temaet om ikke at dømme på udseendet formidles fint til målgruppen, som ikke behøver en voksen medlæser for at få fuldt udbytte af bogen. Charlotte Pardi har illustreret bogen med sin vanlige finurlige streg og bogen rummer både hel- og halvsides illustrationer ind imellem teksten. Teksten flyder fint på trods af en lidt abrupt indgang til historien. Sammenligning Formatet mini-roman kendes fra Dingo Mini-roman, men her ligner bøgerne endnu mere en rigtig roman. Bøgerne om Ignora er noget helt særligt og kan kun sammenlignes med bøgerne om "Pippi". Samlet konklusion Dejlig bog af høj kvalitet og med et vigtigt budskab om ikke at dømme andre på udseendet.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe