IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
157 , 00 kr.
196 , 25 kr.
Français Formidable #7, Livre/Web

Français Formidable #7, Livre/Web

Français Formidable #7, Livre/Web er en flergangsbog til fransk i 7. klasse. Bogen præsenterer eleverne for grundlæggende ord og udtryk, som gør dem i stand til at tale om nære emner, der gradvist udbygges og åbnes ud imod den frankofone verden.

Indhold
I elevbogens første kapitel arbejder eleverne videre med egne præsentationer, som de også kender fra 6. klasse. Herefter arbejder de med opgaver, der gør dem i stand til at tale om sports- og fritidsinteresser, beskrive eget og andres udseende, beskrive kunstværker, læse om og selv producere tekster om seværdigheder i Paris og endelig læse om og selv videreformidle viden om fransktalende lande i og uden for Europa.

Opgaverne lægger op til, at eleverne opnår ny viden, som de nemt kan perspektivere til egen hverdag og erfaring. Der er gloser til bogens tekster bagerst i bogen.

Videoer til hvert kapitel
Elevbogen er som tidligere tæt forbundet til elevernes engangshæfte, Cahier. I 7. klasse er der knyttet videoer til de enkelte kapitler, som gennemgår relevante områder inden for sprogligt fokus. Videoerne ligger på hjemmesiden, francaisformidable.alinea.dk.

Materialet indeholder aktiviteter med Cooperative Learning, rollespil og bevægelseslege og har tydelige læringsmål og tegn på læring til hvert kapitel.

Har du bog, har du web!
Français Formidable er omfattet af konceptet Har du bog, har du web!. Det betyder, at der ved køb af et klassesæt af Livre/Web og Cahier/Web følger elevadgang til webressourcerne på francaisformidable.alinea.dk.

Websitet indeholder følgende:

  • Lydfiler til tekster og opgaver
  • Kopiark
  • Mon Dictionnaire til din ordsamling
  • Opslagsgrammatik
  • Interaktive spil og træningsøvelser
  • Links.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723516480
4. oplag 02. jul. 2020
64 sider
Niveau: 7. klasse Fag: Fransk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Mie Schrøder
196 , 25 kr.
157 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms