IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
143 , 00 kr.
178 , 75 kr.
Français Formidable #5, Livre/Web

Français Formidable #5, Livre/Web

Dette er en flergangsbog med tilhørende digitale ressourcer til franskundervisningen i 5. klasse.

Français Formidable #5, Livre/Web
byder både på mundtlige og skriftlige opgaver med flotte illustrationer på hver side, der hjælper med forståelsen. I bogen bliver eleverne præsenteret for grundlæggende ord og udtryk, som gør dem i stand til at præsentere sig og tale om nære emner som skole, familie og fritid.

Materialet indeholder aktiviteter med Cooperative Learning, rollespil og bevægelseslege og har tydelige læringsmål og tegn på læring til hvert kapitel. I bogen findes også en grammatisk oversigt og en illustreret ordbog.

Har du bog, har du web!
Med bogen følger adgang til hjemmesiden francaisformidable.alinea.dk. Her findes der lydindtalinger, kopiark med kort til blandt andet Quiz og byt, interaktive spil og links til sange, videoer og supplerende opgaver. På hjemmesiden ligger der også læringsmål og eksempler på tegn på læring.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723512604
1. oplag 14. sep. 2015
48 sider
Niveau: 5. klasse Fag: Fransk 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Nerlov
178 , 75 kr.
143 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms