Forudbestil

Format Bh.kl., Evalueringshæfte

Forudbestil

Dette hæfte er et engangshæfte til undervisning i matematik i børnehaveklassen.

For at kunne undervise eleverne med udgangspunkt i deres aktuelle faglige niveau, er det vigtigt at finde ud af, hvad de allerede kan, og hvad de har behov for at arbejde mere med. Til det formål er der udarbejdet et evalueringshæfte, som består af to korte færdighedsevalueringer til hvert kapitel i elevbogen og en begrebsevaluering til hvert andet kapitel.

Evalueringshæftet giver dig mulighed for at finde elevernes faglige niveau og giver svar på, hvad der er relevant at træne eleverne i. Yderligere giver evalueringshæftet overblik over elevernes grundlæggende talforståelse.

Færdighedsevalueringerne
Færdighedsevalueringerne er struktureret således, at læreren, efter at have rettet opgaverne, får et billede af elevernes faglige niveau. Niveauet tager udgangspunkt i Vygotskys tre udviklingsniveauer:

  • Kan
  • Kan næsten
  • Kan endnu ikke.

Med udgangspunkt i ovenstående tre niveauer og de faglige områder eleverne er blevet evalueret i, henvises der direkte i evalueringshæftet til, hvilke værksteder, der ville være relevante at træne i efterfølgende.

Begrebsevalueringen
Begrebsevalueringen er udformet som en kontrolleret tegniagttagelsesopgave (KTI), og består af mere åbne opgaver, der giver et indblik i elevernes begrebsforståelse.

Samtaleark
På sidste side findes et samtaleark, hvor læreren på tomandshånd, gennem en række små praktiske opgaver og spørgsmål, får mulighed for at danne sig et billede af elevens grundlæggende talforståelse.

Facitliste til evalueringshæftet findes på denne side under downloads eller på materialehylden.dk.

Læs mereLæs mindre
Kan forudbestilles
Forudbestilling
Pris 22,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
0. klasse
Fag
Matematik, Børnehaveklasse
Antal sider
16
Udgivelsesdato
20. jul. 2009
ISBN
9788723028839
Udgave
1