IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
29 , 00 kr.
36 , 25 kr.
Forholdsord, stedord og bindeord

Forholdsord, stedord og bindeord

Når dine elever arbejder med Forholdsord, stedord og bindeord, får de styr på, hvordan de bruger ordene korrekt. Elevernes individuelle arbejde i hæftet suppleres af en lang række spil og aktiviteter. Disse finder du i lærervejledningen, hvor du også findes en grundig side til side vejledning til elevhæftet.

Forholdsord, stedord og bindeord er en udgivelse i serien Turbo.

Turbo er en ny serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen. Med Turbo udgivelserne er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der give dine elever et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udforinger er størst.

Turbo materialerne bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der har formået at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb for mindre elevgrupper og som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723528452
2. oplag 08. okt. 2018
24 sider
Niveau: 7. klasse-10. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: SP Forlag Redaktør: Helle Svane Boutrup
36 , 25 kr.
29 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms