IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
518 , 00 kr.
647 , 50 kr.
Focus on Young Americans, Teacher's Guide, Netadgang

Focus on Young Americans, Teacher's Guide, Netadgang

Focus on Young Americans giver indblik i nogle af de emner, der er centrale for mange amerikanske teenagere: rusmidler, proms, kærlighed og mulighed for at køre bil, når man er 16 år.

Gennem interviews med både teenagere og ungdomsrådgivere - og andre teksttyper som reklamer og noveller - oplever eleverne en ungdomskultur, der på mange punkter ligner deres egen – og så alligevel…

Lærervejledningen er elektronisk og downloades fra materialehylden. Lærervejledningen indeholder bl.a: forslag til arbejdet med målsætning og evaluering, en gennemgang af bogens fire temaer, kopiark samt idéer til videre tematisk arbejde og forslag til disposition til afgangsprøven.

Du får adgang til minside.alinea.dk med UNI-Login. Herefter kan man frit downloade pdf-filen. Retten til downloading og kopiering er begrænset til brug på den institution der har købt materialet.

Læs mere >

< Læs mindre

  Alt i alt et glimrende materiale
  Vælg format
  Hent
  ISBN:
  9788723043047
  1. oplag 16. jan. 2012
  80 sider
  Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Nerlov
  647 , 50 kr.
  518 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Alt i alt et glimrende materiale ”Young Americans" er et dejligt varieret materiale, der indeholder mange aktuelle og vedkommende problemstillinger. Arbejdet med materialet kan give eleverne indblik i nogle amerikaneres tankegang og værdier. Dermed kan de gennem refleksioner over ligheder og forskelle opnå større bevidsthed om egne værdier ...”
   Feltgruppe