IndlæserVent venligst…
Indlæser
199 , 00 kr.
248 , 75 kr.
Focus on Young Americans, Student's Book

Focus on Young Americans, Student's Book

TV og film præger vores opfattelse af amerikanske teenagere. Derfor har vi ofte et forvrænget billede af den amerikanske ungdomskultur. Men hvordan har de unge det egentligt i det land, der for mange europæere er foregangslandet?

Focus on Young Americans giver indblik i nogle af de emner, der er centrale for mange amerikanske teenagere: rusmidler, proms, kærlighed og mulighed for at køre bil, når man er 16 år.

Gennem interviews med både teenagere og ungdomsrådgivere - og andre teksttyper som reklamer og noveller - oplever eleverne en ungdomskultur, der på mange punkter ligner deres egen – og så alligevel…

Focus on Young Americans indeholder opgaver, der har fokus på sproglig udvikling, og bogen får eleverne til at diskutere og reflektere over de kulturelle forskelle.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723020246
6. oplag 31. maj. 2007
60 sider
Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2007 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Nerlov
248 , 75 kr.
199 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    Alt i alt et glimrende materiale ”Young Americans" er et dejligt varieret materiale, der indeholder mange aktuelle og vedkommende problemstillinger. Arbejdet med materialet kan give eleverne indblik i nogle amerikaneres tankegang og værdier. Dermed kan de gennem refleksioner over ligheder og forskelle opnå større bevidsthed om egne værdier ...”
    Feltgruppe