Focus on School Shootings, Student's Book

Focus on sætter fokus på historiske og nutidige emner i en engelsksproget kultur. Temaerne belyses med autentiske interviews og tekster inden for både skønlitteratur, poesi og sagprosa. Bøgerne lægger op til debat om aktuelle emner og dermed til tværfaglighed og projektarbejde.
Lærervejledningerne indeholder blandt andet baggrundsinformation om emnerne og en grundig vejledning i hvordan det enkelte materiale kan anvendes til folkeskolens mundtlige og skriftlige afgangsprøve.

Focus on School Shootings
Våbenlovgivning, begrebet frihed, den enkeltes rettigheder og pligter og mediernes rolle er lagt op til diskussion i dette materiale.
Vi går bag om hændelserne, de involverede personer og deres samfund. Vi lader amerikanerne selv diskutere den amerikanske våbentradition og den direkte konsekvens på nogle af de amerikanske skoler i dag: Zero Tolerance Policy!
Som med Focus on Young Americans har forfatterne lavet et materiale med varierede teksttyper og autentiske interviews. Et materiale hvor amerikansk kultur, tekstforståelse og sproglig udvikling går op i en højere enhed.

På lager
Pris 224,00 kr.
Total pris 224,00 kr.
Pris inkl. moms 280,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
8. klasse-Overbygning
Fag
Engelsk
Antal sider
64
Udgivelsesdato
30. okt. 2009
ISBN
9788723029041
Udgave
1