IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
199 , 00 kr.
248 , 75 kr.
Focus on School Shootings, Student's Book

Focus on School Shootings, Student's Book

Focus on sætter fokus på historiske og nutidige emner i en engelsksproget kultur. Temaerne belyses med autentiske interviews og tekster inden for både skønlitteratur, poesi og sagprosa. Bøgerne lægger op til debat om aktuelle emner og dermed til tværfaglighed og projektarbejde.

Lærervejledningerne indeholder blandt andet baggrundsinformation om emnerne og en grundig vejledning i, hvordan det enkelte materiale kan anvendes til folkeskolens mundtlige og skriftlige afgangsprøve.

Focus on School Shootings
Våbenlovgivning, begrebet frihed, den enkeltes rettigheder og pligter og mediernes rolle er lagt op til diskussion i dette materiale.

Vi går bag om hændelserne, de involverede personer og deres samfund. Vi lader amerikanerne selv diskutere den amerikanske våbentradition og den direkte konsekvens på nogle af de amerikanske skoler i dag: Zero Tolerance Policy!

Som med Focus on Young Americans har forfatterne lavet et materiale med varierede teksttyper og autentiske interviews. Et materiale hvor amerikansk kultur, tekstforståelse og sproglig udvikling går op i en højere enhed.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723029041
8. oplag 31. aug. 2020
64 sider
Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Sara Barbou des Places
248 , 75 kr.
199 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms