IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
199 , 00 kr.
248 , 75 kr.
Focus on School Shootings, Student's Book

Focus on School Shootings, Student's Book

Focus on sætter fokus på historiske og nutidige emner i en engelsksproget kultur. Temaerne belyses med autentiske interviews og tekster inden for både skønlitteratur, poesi og sagprosa. Bøgerne lægger op til debat om aktuelle emner og dermed til tværfaglighed og projektarbejde.

Lærervejledningerne indeholder blandt andet baggrundsinformation om emnerne og en grundig vejledning i, hvordan det enkelte materiale kan anvendes til folkeskolens mundtlige og skriftlige afgangsprøve.

Focus on School Shootings
Våbenlovgivning, begrebet frihed, den enkeltes rettigheder og pligter og mediernes rolle er lagt op til diskussion i dette materiale.

Vi går bag om hændelserne, de involverede personer og deres samfund. Vi lader amerikanerne selv diskutere den amerikanske våbentradition og den direkte konsekvens på nogle af de amerikanske skoler i dag: Zero Tolerance Policy!

Som med Focus on Young Americans har forfatterne lavet et materiale med varierede teksttyper og autentiske interviews. Et materiale hvor amerikansk kultur, tekstforståelse og sproglig udvikling går op i en højere enhed.

Læs mere >

< Læs mindre

  En utrolig fornøjelse at få et kvalitetsmateriale i hænderne
  På lager
  ISBN:
  9788723029041
  5. oplag 30. okt. 2009
  64 sider
  Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Katrine Fogsgaard Feldvoss
  248 , 75 kr.
  199 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   En utrolig fornøjelse at få et kvalitetsmateriale i hænderne ”Focus on School Shootings" rammer målgruppen lige i øjet med meget aktuelle og afvekslende tekster, der beskriver nogle af de mest kendte skoleskyderier i USA. Gennem de forskellige tekstgenrer afspejles mulige årsager til skyderierne, og eleverne får et godt indblik i den amerikanske v-a-benlovgivning ...”
   Feltgruppe