IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
Flipped learning

Sæt eleven i fokus med Flipped Learning

 

Få undervisningsvideoer til udskolingen i Alineas portaler – i samarbejde med Restudy.
Med Flipped Learning har du et alternativ til den traditionelle tavleundervisning, da du bruger videoer til at introducere eleverne til et nyt fagligt emne. Eleven ser en video om emnet og tager den tilhørende quiz som forberedelse til klasseundervisningen. Det frigiver kostbar tid i klasselokalet, som du kan bruge på at tilpasse og støtte den enkelte elev i læringsprocessen.

Læs mere >

< Læs mindre

Flipped Learning med Restudy

  • 300+ videoer tilpasset forenklede Fælles Mål, som dækker de fleste emner i årsplanen
  • Nemt at anvende både i klasseundervisningen, i gruppearbejde og til lektiecafé
  • Eleverne tester om de har forstået emnerne i tilhørende quizzer og får hjælp via livliner
  • Videoer målrettet eksamensforberedelsen hjælper den eksamensnervøse elev
  • Flagmarkeringer gør det nemt at navigere frem til vigtigt indhold.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor skal du ”flippe” din undervisning?

I den sidste tid har Flipped Learning været et emne i forskningen og på lærerværelser landet over. Det giver nemlig rigtig god mening, når man taler om læring og undervisning at variere input til eleverne med introduktion af et fagligt element på video, som eleverne kan arbejde med i deres eget tempo. Med Alineas samarbejde med Restudy er Flipped Learning nu kun blevet endnu nemmere for dig som lærer. På vores fagportaler får du adgang til en lang række relevante undervisningsvideoer.

De mere end 300 videoer vi lige nu tilbyder og løbende supplerer er tilpasset Forenklede Fælles Mål og dækker langt de fleste emner i årsplanen. Med Restudy kan du tilbyde dine elever en varierende og individuel undervisning og give dem mulighed for at dykke endnu dybere ned i emner, der interesserer dem. Du kan fx bruge videoerne som en del af din klasseundervisning, til gruppearbejde, lektiecafé eller almindelig forberedelse. Med Restudy får elever, der skal til FSA, ligeledes uvurderlig hjælp til at arbejde med de områder, der er sværest for dem.

Der er quizzer til alle emner bestående af 10-15 spørgsmål. Til hver quiz får eleverne hjælp af 2-3 livliner. Quizzerne understøtter elevens forståelse af emnerne på en sjov og interaktiv måde. Som lærer kan du også lave dine egne quizzer og dele dem med resten af skolen.

På alle videoer underviser passionerede og professionelle lærere i grundskolen, der alle mestrer at forklare selv svære emner for eleverne på en lettilgængelig vis. Når du har mulighed for at lægge en del af en fælles introduktion udenfor den fælles tid, kan du bruge den kostbare tid sammen med eleverne på at tilpasse og støtte den enkelte elev i læringsprocessen.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre