IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
56 , 00 kr.
70 , 00 kr.
Kan forudbestilles fra d. 28. dec. 2019
Fingernemt 5

Fingernemt 5

Dette er et engangshæfte til undervisning af elever med ordblindhed og elever med fonologiske vanskeligheder. Materialet kan bruges fra 0. klasse og fremefter.

Tilgang

Fingernemt er en serie læremidler til danskundervisning i indskolingen. Materialet er særligt egnet til undervisning af ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder.

Denne 2. udgave af Fingernemt er opbygget med en systematisk fonologisk progression. Med Fingernemt undervises eleven i bogstavers lyd, navn og form samt koblingen af bogstavers lyde til lydrette ord. Dette gøres bl.a. gennem den multisensoriske metode tapping, som giver eleven en taktil fornemmelse for lydsyntese. Tapping fungerer desuden som strategi til at fastholde opmærksomheden på rækkefølgen af bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen.

Indhold

I Fingernemt 1 og 2 præsenteres alfabetets mest anvendte bogstaver. I Fingernemt 3, 4 og 5 fokuseres på stavning af lydrette flerstavelsesord ord samt stavelsesdeling. I alle fem hæfter er tapping en gennemgående strategi.

Læs mere >

< Læs mindre

På vej
ISBN:
9788723547040
1. oplag 28. feb. 2020
40 sider
Fag: Dansk 2. udg. Forlag: SP Forlag Redaktør: Jesper Lyders Andersen
70 , 00 kr.
56 , 00 kr.
Kan forudbestilles fra d. 28. dec. 2019
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms