IndlæserVent venligst…
Indlæser
214 , 00 kr.
267 , 50 kr.
Find ind i historien 5.kl. Elevbog/Web

Find ind i historien 5.kl. Elevbog/Web

Find – ind i historien, 5. kl. er tredje bind i historiesystemet for 3.-5. kl. I denne bog arbejdes der med forskellige emner og temaer, hvor afgørende brud og forandringer i Danmarks historie har fundet sted. Valget af emner og temaer tager udgangspunkt i begrebet 'kontakt', der dækker over danskernes forbindelse med den omgivende verden - både politisk, økonomisk og kulturelt. Desuden er en del af dem at finde på listen med den danske historiekanon.

Teksten veksler mellem levende og dramatiske beskrivelser og mere faktuelle afsnit. Hvert kapitel afsluttes med ideer til, hvordan eleverne kan arbejde videre med det historiske stof gennem aktiverende og igangsættende opgaver. Samtidig trænes eleverne i at forstå forskelle og ligheder mellem dengang og nu.

Bogen kigger også på historiske forløb i andre kulturer og miljøer fjernt fra Danmark, som enten har haft betydning for forholdene herhjemme, eller som kan være udgangspunkt for samtale om ligheder og forskelle mellem udviklingen i Danmark og i andre dele af verden.

Har du bog, har du web!
Find – Ind i historien er en del af konceptet Har du bog, har du web. Det betyder, at når du køber et klassesæt af Elevbog/Web, så får du samtidig adgang til de webressourcer, der hører til klassetrinnet.

Webressourcerne til Find – Ind i historien findes på Elevunivers.dk. Her kan eleverne arbejde videre med tidslinjen via forskellige aktiviteter, der er guidet af Flyver Find.

Webressourcerne følger med bogen – og adgangen er betalt én gang for alle!

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723038500
144 sider
Niveau: 5. klasse Fag: Historie 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Anne Lisbeth Olsen
267 , 50 kr.
214 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms