IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
222 , 00 kr.
277 , 50 kr.
Find ind i historien 5. kl. Elevbog

Find ind i historien 5. kl. Elevbog

Find – ind i historien, 5. kl. er tredje bind i historiesystemet for 3.-5. kl. I denne bog arbejdes der med forskellige emner og temaer, hvor afgørende brud og forandringer i Danmarks historie har fundet sted. Valget af emner og temaer tager udgangspunkt i begrebet 'kontakt', der dækker over danskernes forbindelse med den omgivende verden - både politisk, økonomisk og kulturelt. Desuden er en del af dem at finde på listen med den danske historiekanon.

Teksten veksler mellem levende og dramatiske beskrivelser og mere faktuelle afsnit. Hvert kapitel afsluttes med ideer til, hvordan eleverne kan arbejde videre med det historiske stof gennem aktiverende og igangsættende opgaver. Samtidig trænes eleverne i at forstå forskelle og ligheder mellem dengang og nu.

Bogen kigger også på historiske forløb i andre kulturer og miljøer fjernt fra Danmark, som enten har haft betydning for forholdene herhjemme, eller som kan være udgangspunkt for samtale om ligheder og forskelle mellem udviklingen i Danmark og i andre dele af verden.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723038500
3. oplag 07. jan. 2009
144 sider
Niveau: 5. klasse Fag: Historie 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Anne Lisbeth Olsen
277 , 50 kr.
222 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms